Săptămâna aceasta pregătim un clip nou: „Dezbrăcați”, semnat Maga & Tudoran si Aylin Cadir. Intră în difuzare la MoozRo.


Comunicat

Maga & Tudoran si Aylin Cadir vin “Dezbracati” de la mare

Daca in urma cu cateva saptamani Maga si Tudoran au lansat piesa “Dezbracati”, cei doi baieti au pornit alaturi de Aylin Cadir la Marea Neagra, unde au filmat videoclipul piesei.

Alaturarea dintre cei trei artisti nu este intamplatoare, piesa “Dezbracati” fiind o fuziune intre vocea feminina si calda a lui Aylin si sound-ul lor, rupt parca din alte timpuri si, in acelasi timp, mai actual ca niciodata.

„Filmarea pentru videoclip s-a intamplat rapid, cu ajutorul multor oameni talentati si generosi printre care trebuie sa-i mentionam pe Simona Motoc, responsabila ad-hoc cu scenariul, Florin Costache – alesul regizor si DoP, Radu Tudoroiu producator, operator, proprietar de masina si catel, Silviu Avram – operator si bun prieten. Impreuna, in doua zile in care se anuntau furtuni la Marea Neagra, am reusit sa facem asta si credem ca avem cu ce ne lauda!”, declara Maga si Tudoran.

Versurile sunt scrise de catre cei doi, dar au fost completate de catre Cristina Balan (ABCD) si captureaza, astfel, perspectiva feminina asupra subiectului, in jurul caruia graviteaza acest cantec “ca o poveste ce se tot repeta” si anume, relatia cu nabadai prin care cu totii trecem, macar o data in viata.

Cei doi artisti s-au cunoscut in timpul unui festival in strainatate, unde Gabriel Maga canta cu trupa Vunk, iar Cosmin Tudoran, cu baietii de la Cassa Loco. “Dezbracati” este al doilea single lansat de catre Maga si Tudoran, dupa piesa “Copilul din mine”.

Galerie foto

 

Vezi video: Maga & Tudoran si Aylin Cadir, Dezbrăcați


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.