Facem totul pentru dragoste, mai ales când suntem tineri. Madison Beer, noua vedetă adolescentă, ne-a atras atenția.

„All For Love” (Madison Beer feat. Jack & Jack) se vede la MoozHits și MoozHD. Aici aveți informații.

Să vedem întâi ce e cu melodia


Adolescenta Madison Beer (are doar 16 ani) se afirmă tot mai puternic pe scena internațională. Colaborarea ei cu Jack & Jack (doi rapperi de 19 ani fiecare, Jack Gilinsky și Jack Johnson) ne-a atras atenția și am zis să vă arătăm ce zice Madison despre melodie.Clipul e foarte frumos. Cum ați ajuns să îl faceți?
L-am filmat în Lancaster, la circa o oră și jumătate în afara Los Angeles-ului. E acolo un circuit imens.
Când mi s-a prezentat conceptul clipului n-am știut ce să zic. Deseori, ai o imagine în minte, vezi un desen, dar nu poți să îl și vezi în practică. Odată ce am ajuns acolo, însă, și am văzut tot aranjamentul, am fost dată pe spate și încântată de ce vom filma.

A ieșit exact cum ne-am imaginat, și regizorul, și eu. A fost extraordinar. Am vrut să surprindem emoția melodiei, și nu a fost chiar ușor. Cred că regizorul a făcut o treabă excelentă.


Pare să fie o secvență din
„Fast And The Furious”.

Asta zice multă lume, că parcă ar fi trailerul următorului film din seria „Fast And The Furious”. Am tot auzit asta. Îmi place foarte mult filmul, așa că mă bucur să aud părerea asta.

E important pentru tine ca totul să fie potrivit să fie văzut de tineri?
Da, pentru că încă vreau să fiu un model pentru fanii mei mai tineri. Nu vreau să se uite la vreun clip cu părinții și să zică „Ia te uită, fata asta e doar cu un an mai mare decât mine. De ce e îmbrăcată așa? De ce face asta?”
Am văzut o poză cu o fată când se ducea la școală și era îmbrăcată exact ca mine în clip – pantaloni scurți, aceeași jachetă. A fost așa frumos…
Vreau să se poată raporta oricând la mine și să nu fie revoltate de ceva ce fac. E chiar important pentru mine să rămân un model pentru cât mai mult timp.

Vreți s-o vedeți? Vreți, știm… Iat-o!

night @ The Plaza

Posted by Madison Beer on Friday, November 13, 2015


Exact despre ce e vorba în clip vedeți singuri, dați un play mai jos.

Video: Madison Beer feat. Jack & Jack, All For Love

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Articolul anteriorLa MoozRo: Antonia, îndrăgostită: „Dream About My Face”
Articolul următorÎl sunăm pe Mr. Gong la MoozHits, MoozHD, MoozDance