Avem o melodie nouă dinspre unul din membrii trupei LaLa Band.

<strong>Dima</strong>, <em>Stai cu mine</em>. Artwork
Dima, Stai cu mine. Artwork

Comunicat:

Dima Trofim din LaLa Band lanseaza astazi cel de-al doilea single din cariera sa solo, “Stai cu mine”, impreuna cu MediaPro Music.

Muzica si textul noii piese sunt semnate de Ciprian Blaga, iar mesajul este unul de dragoste. “Piesa te indeamna sa te bucuri de persoana iubita si sa petreci cat mai multe momente frumoase alaturi de aceasta”, a spus Dima.

Stai cu mine” este piesa perfecta pentru sezonul cald care de-abia a inceput. “Mie imi da o stare foarte buna, sper sa fie pe placul fanilor, iar mesajul meu sa ajunga la cat mai multi oameni. Imi doresc ca noul meu single sa devina hit!”, a mai adaugat tanarul artist.

Dima a devenit cunoscut in urma cu trei ani, cand a devenit membru al trupei-fenomen LaLa Band. Tanarul a jucat si in serialul “Pariu cu viata”, difuzat pe Pro TV. In prezent, Dima face parte din distributia telenovelei “O noua viata”, difuzata pe Acasa TV, de luni pana joi, de la 20:30.

Mai mult decat atat, tanarul moldovean este un artist complet: pe langa muzica si actorie, Dima este si foarte talentat la dans, el fiind finalistul ultimului sezon “Dansez pentru tine”, unde a incheiat concursul pe locul 3.


Lyric video: Dima, Stai cu mine:

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.
Articolul anteriorVideo: Dina Gabri feat. Naguale & Sukhbir, „Imagine”. La MoozRo.
Articolul următorTop 16, ediția 71