Îți amintești vara aia minunată, cu multă dragoste și cu excursii alături de persoana iubită? Îți amintești cum a fost când nimic nu îți putea strica buna dispoziție?

„Beautiful Life” (Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza) ne pune la lucru exact această incredibilă funcție psihologică: amintirea vremurilor bune, ca să ne facă să zâmbim acum.

Clipul se vede la MoozDance, MoozHits și MoozHD.

Informații


Felix De Laet continuă să ceară un loc la masa giganților muzicii dance. Își construiește, hit după hit, propriul loc, de care e din ce în ce mai sigur.
Ce are în plan? Un album în septembrie, zice el, iar „Beautiful Life” este primul single al acestui album de debut.


După succesele „Reality” și „Are You With Me”, care au fost în difuzare grea peste tot anul trecut, nici vara 2016 nu scapă de sonoritățile regăsite de belgianul binevenit.
Avem un imn de vară, ceva chitară, ceva instrumente de suflat, vocea pasională a lui Sandro Cavazza și, la fel de important, peisaje care îți taie respirația și joaca artistului cu conceptul psihologic al timpurilor bune de demult. Păi nu vă ziceam mai sus de asta?

Ce a ieșit vedeți singuri, dați un mai jos.

Video: Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza, Beautiful Life


Artwork

Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza, „Beautiful Life” (artwork)
Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza, „Beautiful Life” (artwork)

Foto ne-a fost furnizată de Roton Music.Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Articolul anteriorMoozHits & HD: Coldplay, „Up&Up” (video, info, foto)
Articolul următorJO ne duce „Cu Un Picior În Rai” via MoozRo, MoozHits și MoozHD