Să îl pregătim de difuzare și pe Lost Frequencies? Da, dacă are piesă nouă. Deși piesa nu e nouă, vedeți mai jos detaliile (și originalul, și informații despre remakeul tânărului belgian).

Video: Lost Frequencies, What Is Love (2016)

07 Oct 2016 Lost Frequencies lanseaza o reinterpretare originala a celebrului hit „What is Love”

Lost Frequencies pregateste noi surprize pentru fani.
La doar o saptamana dupa ce a dat start-ul pre-comenzilor pentru noul album „Less Is More”, Felix de Laet, cunoscut publicului sub numele de Lost Frequencies, a daruit publicului un nou single.

„What Is Love” este hit-ul care in cei 23 de ani de la lansare nu si-a pierdut farmecul si acum in reinterpretarea Lost Frequencies va cuceri publicul de pretutindeni.


Single-ul, sub numele de What Is Love 2016, este insotit de un videoclip surprinzator si cool.


Desi hit-ul a fost lansat inainte ca Felix sa fie nascut, tanarul superstar belgian a reusit sa se demonstreze publicului ca merita sa reinterpreteze clasicul hit.
Dupa ce în doi ani a cucerit industria cu megahit-urile „Are You With Me”, „Reality” si „Beautiful Life” si a fost premiat cu numeroase discuri de aur, platina si a acumulat peste 1 miliard de stream-uri in Spotify, artistul, aflat in pragul lansarii primului sau album este mai hotarat ca niciodata sa cucereasca chart-urile de muzica.


Albumul de debut, care va fi lansat fizic pe 29 octombrie, este disponibil in pre-order in itunes pana pe 21 oct. (link direct), va contine foarte multe colaborari surpriza.Melodia originală: Haddaway, „What Is Love”


Artwork

Lost Frequencies, „What is Love 2016” (coverart)
Lost Frequencies, „What is Love 2016” (coverart)


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipurile de mai sus, iată mai jos linkuri directe
Lost Frequencies, „What Is Love 2016”
Haddaway, „What Is Love”


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorPaul Damixie trece Canalul Mânecii, cu Feli, pentru „Time”
Articolul următorLa MoozRo: Antonia și Achi, „Get Up And Dance”