Duetul Lion Babe ne invită la plimbare prin New York, dar nu ne lasă liniștiți și ne întreabă, pe ritmuri aproape disco, „Where Do We Go”. Viitorul ne va spune dacă trupa merge în direcția bună. Până atunci, pas cu pas au toate argumentele să fie optimiști.

Optimiști suntem și noi: clipul lor se vede la MoozHits și MoozHD.

Informații


Lion Babe este un duet alcătuit din vocalista Jillian Hervey și producătorul Lucas Goodman.
S-au întâlnit întâmplător, prin intermediul unui prieten comun, în urmă cu aproape patru ani. Au început să lucreze împreună de atunci, au avut un single („Treat Me Like Fire”), dar abia 2014 le-a adus ceva important: lucrul la albumul de debut.


Aparent, nici asta nu a fost drum ușor, căci primele single-uri remarcabile au ieșit în 2015: „Wonder Woman”, „Impossible” și „Where Do We Go”. În 2016 le-a apărut, într-un final, și albumul „Begin”.
Dar, pe drum, au strâns realizări impresionante, în special colaborările cu Disclosure și Pharrell Williams.


Artwork „Where Do We Go”

Shoutout to all the BBC Radio 1 djs playing #WhereDoWeGo! 󾍘🦁 Hear it during every show today 󾮞󾮞 #trackofthedayiTunes 󾮜 http://po.st/WDWGiTFBSpotify 󾮜 http://po.st/WDWGSp

Posted by LION BABE on Friday, January 15, 2016


Artwork album „Begin”


Trivia

Jillian Hervey este fiica artistei Vanessa Williams.
Pentru cei mai tineri, Vanessa Williams a făcut vâlvă în anii ’80 și prin faptul că a fost prima câștigătoare de culoare a Miss America și, apoi, pentru că i s-a retras acest titlu pentru că a pozat pentru Penthouse.
Compania care organizează Miss America și-a cerut scuze pentru acest incident abia anul trecut, în 2015!
Interesant ar mai fi și faptul că Vanessa Williams a avut un single numit „Where Do We Go From Here”. Iar Jillian nu a știut!!!Video: Lion Babe, Where Do We Go

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]