Ce le-ați spus fetelor e treaba voastră, dar e clar că ceva s-a întâmplat: colaborarea Lidiei Buble cu Amira („Le-am Spus Și Fetelor”) stârnește interes mare între telespectatorii noștri.

Clipul se vede la MoozRo MoozHits și MoozHD.

Video: Lidia Buble feat. Amira, Le-am spus și fetelor

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


07.10.2015 Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei „Le-am spus si fetelor”, feat Amira

Simpatica si energica Lidia Buble lanseaza cel de-al treilea videoclip din cariera – „Le-am spus si fetelor”, in colaborare cu Amira.
Lidia Buble
Lidia Buble

Lidia si-a luat gasca de fete si au pornit intr-o calatorie plina de culoare si miscari de dans senzuale si au cucerit publicul cu ritmurile noului single, compus de catre Adrian Sina, Silviu Dumitrascu si Amira, in studiourile Premium Artist.


Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, cel cu care Lidia a colaborat si pentru clipul „Inima nu stie”, in care artista a jucat un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat alaturi de un instructor de Aikido.
vezi aici info despre „Inima nu știe”


Pe langa cadrele in care Lidia si cele 5 dansatoare sunt surprinse pe strazile din Bucuresti, videoclipul „Le-am spus si fetelor” ne va cuceri cu siguranta si prin look-ul artistei, coregrafiile spectaculoase si atitudinea girl-power.


Lidia si-a unit fortele cu Amira in urma cu cateva saptamani cand au lansat single-ul „Le-am spus si fetelor”, pe care l-au prezentat in premiera pe scena Media Music Awards 2015.
In doar o luna de cand a fost lansat, single-ul are pe 6,7 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music si a intrat in top 10 piese de pe posturile radio.info sintetice

Muzica / Text: Adrian Sina/Silviu Dumitrascu/Amira Bugheata
Orchestratie: Silviu Dumitrascu

Mix/Master: Dan Georgescu/Adrian Sina
Studio: Premium Artist Studio


Coverfoto

Lidia Buble feat. Amira, „Le-am spus și fetelor” (coverfoto)
Lidia Buble feat. Amira, „Le-am spus și fetelor” (coverfoto)


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozDance: Sam Feldt, „Show Me Love” (cu Kimberly Anne)
Articolul următorNatalie La Rose ft. Fetty Wap, „Around The World” (info, foto, video)