Dacă tot vă povesteam de consultanța oferită de Johnny Depp, să continuăm povestea.

Aerosmith au lansat un nou single (doar audio), au anunțat datele turneului de promovare pentru noul album, au cântat single-ul pe scenă la American Idol (desigur, nu în concurs, că nu au nevoie) și au scos la iveală titlurile noului album.


Albumul se numește Music From Another Dimension și are următoarele piese:

1. What Could Have Been Love
2. Beautiful
3. Street Jesus
4. Legendary Child
5. Oh Yeah
6. We All Fall Down
7. Another Last Goodbye
8. Out Go the Lights
9. Love Three Times a Day
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Love a Lot
13. Freedom Fighter
14. Up on the Mountain

Turneul nord-american, The Global Warming Tour, începe în 16 iunie și se încheie în 8 august. Trece prin: Minneapolis, Cleveland, Chicago, Toronto, Albany, Uniondale, Bristow, Detroit, Milwaukee, Laval, Quebec, Grand Falls, Boston, Philadelphia, East Rutherford, Atlanta, Dallas, Houston, Denver, Oakland, Los Angeles și Tacoma.

 

E interesantă și strategia de marketing. Există single-ul Legendary Child la vânzare în iTunes, melodia nu are un videoclip, tocmai pentru a stimula vânzarea audio. Albumul se va lansa abia în 28 august, după ce se încheie turneul, dar poate fi pre-comandat.

 

Despre cum a fost să înregistreze acest album, primul din 2004, declarațiile principalilor oameni din trupă sunt, cum altfel, frumoase.

Steven Tyler:

E genul de producție care te reprezintă ca om. Albumul e ca un val și faci surfing pe val până la capăt ca să descoperi cu adevărat cât de puternic ești.

Joe Perry:

Este primul album după multă vreme când m-am suprins pe mine însumi ascultând toate sonoritățile doar din plăcere. Asta face albumul atât de diferit.

 

Nu ne rămâne decât să vedem dacă trupa mai e capabilă de hituri precum cele cu care ne-a obișnuit. De Crazy vă amintiți?

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.] 

Informații oficiale pe site-ul Aerosmith, aici, de unde am preluat și imaginea albumului.

Foto din concert: autor, sursa.


 

Articolul anteriorJustin Timberlake revine în muzică. Și se pregătește și de nuntă.
Articolul următorCum să faci muzică folosind o mașină mică