Cât tupeu, să anunți ceva ce sună a știrea începutului de an: La Familia, legendara trupă rap a României, revine în 2017.

In 2017 se implinesc 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei La Familia, odata cu lansarea primului lor album in anul 1997, “Baieti de cartier”.

Cu aceasta ocazie Sisu si Puya au hotarat sa readuca proiectul in atentia fanilor.

La Familia

De la inceputul anului lucreaza la un nou album.

Acesta va fi lansat piesa cu piesa, cate una pe saptamana, in aceiasi zi la aceiasi ora, incepand cu jumatatea lunii aprilie.
Pe langa lansarile saptamanale, La Familia mai pregatesc si un material documentar episodic, in care vorbesc despre realizarea albumului dar si despre istoria trupei.


Trupa a planuit si realizarea unui concert aniversar, intitulat “La Familia 20 de ani”, pe care baietii doresc sa-l realizeze in Bucuresti, in luna Iunie.


Pe toata aceasta perioada La Familia va organiza diferite concursuri pentru fani, cu premii constand in articole vestimentare originale din shop-ul propriu.


Mai multe detalii sunt prezente pe mediile de socializare La Familia.
Baietii vor reveni cu mai multe informatii pe masura ce se apropie data de lansare a primei piese de pe noul album, concertul aniversar sau inceperea documentarului episodic.

Cum puteți intra în legătură cu trupa:

Direct din lada cu amintiri

Informațiile ne-au fost furnizate de MusicExpert.

Articolul anteriorG Girls, „Milk & Honey” (video, foto, info)
Articolul următorMonoir și June ne bucură la MoozRo și MoozDance cu „We Had Love”