Kristian Kostov, „Beautiful Mess” (info, foto, video)

Una din piesele de succes de la Eurovision 2017 ajunge în libăria de clipuri de la posturile Mooz. Colaborarea noastră cu artiștii din Bulgaria ni-l aduce aproape pe Kristian Kostov cu balada „Beautiful Mess”. Aveți info aici.

15 mai 2017 Kristian Kostov, finalist Eurovision Song Contest, lanseaza videoclipul piesei “Beautiful Mess”

Dupa ce a ajuns in finala Eurovision Song Contest cu “Beautiful Mess”, Kristian Kostov, reprezentantul Bulgariei, lanseaza videoclipul piesei. In regia lui Liusi Ilarionov, clipul este o poveste plina de contraste, de imagini si personaje – de partea frumoasa si de cea trista a vietii.

“Beautiful Mess” este cel de-al doilea proiect la care Liusi si Kristian lucreaza impreuna dupa hit-ul “Vdigam Level”, single ce s-a pozitionat 12 saptamani pe locul 1 in topul oficial Bulgarian Music (BG Top 100).


Mesajul piesei “Beautiful Mess” este importanta iubirii – instrumentul fundamental de supravietuire in lumea haosului si a insecuritatilor. Videoclipul pune in imagini un “haos frumos” care reuseste sa se transforme in armonie si speranta.


Conceptul videoclipului a fost dezvoltat de creativul Milen Dankov, cunoscut pentru coregrafia single-ului de debut al lui Kristian, “Ne si za men” (“You Got Me Girl”). Pe 13 mai, reprezentatul Bulgariei concureaza in marea finala Eurovision, la Kiev, alaturi de tari favorite precum Italia, Belgia, Romania, Portugalia.


Artwork

Kristian Kostov, „Beautiful Mess” (artwork)
Kristian Kostov, „Beautiful Mess” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.Video: Pavell & Venci Venc’ feat. Kristian Kostov, Vdigam LEVEL

Articolul anteriorMoozRo și MoozDance: Manuel Riva feat. Misha Miller, „Sacred Touch”
Articolul următorDan Bălan, „Hold On Love” (video, info, foto)