Nu mai e mult din vară… Dar la MoozRo încă ascultăm cu plăcere „Miroase a vară” (Kio feat. What’s Up).


v-am zis de melodie prima oară pe facebook


Kio si What’s Up lanseaza videoclipul piesei „Miroase a vara”

Daca in urma cu cateva saptamani lansau single-ul „Miroase a vara”, Kio si What’s Up ne prezinta acum videoclipul in care „vara nu-i ca iarna” si unde cei doi sunt inconjurati de „lalele, garofite, margarete”.

Piesa este compusa de catre What’s Up, Kio, alaturi de Marius Moga, Madalin Rosioru si Cristian Iordache, iar clipul „Miroase a vara” este regizat de catre Iulian Moga. Filmat pe parcursul a 24 de ore intr-un decor feeric, videoclipul imbina neconventional doua etape emotionale diferite – iubirea in faza incipienta si iubirea matura.

Un element inedit al videoclipului il reprezinta metamorfoza florilor in femei, care urmaresc sa-l cucereasca pe Kio, tanarul aflat la inceput de drum. In paralel, odata cu trecerea timpului, iubirea capata noi valente si se maturizeaza, situatie ilustrata de povestea dintre What’s Up si logodnica lui, Simina.

Dupa „K la meteo” si „Taxi”, Iulian chiar s-a intrecut pe sine si a facut un clip exact asa cum ne doream. Sunt mandru de Kio si de toata echipa mea„, declara What’s UP.

Pe langa beat-ul urban cu accente slow, “Miroase a vara” este fuziunea intre doua timbre vocale inedite – cel al lui Kio, pe care l-am ascultat alaturi de Andreea Banica in single-ul “Bumerang” si cel al lui What’s Up.

Raman fara cuvinte de fiecare data cand aud „Miroase a vara”. Videoclipul completeaza piesa cu o frumoasa poveste de dragoste, cat si de viata. Sunt mandru de echipa din care fac parte. Multumesc!„, spune Kio.

Odata cu lansarea piesei “Miroase a vara”, What’s Up a initiat un nou proiect – casa de productie “OAIO Records”, care planuieste sa acopere partea UrbanPop a pietei muzicale.

Galerie foto

Vezi video: Kio Feat. What’s Up, Miroase a vară

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozHits/HD: Clean Bandit, „Come Over” (video, info, foto)
Articolul următorVideo, foto & info: David Guetta Feat. Sam Martin, „Lovers On The Sun”. La MoozDance.