„Mènage în Trei” cu Kaira

Aveți aici clipul și detalii.

Kaira are piesă nouă și specială: „Mènage în Trei”. Citiți pentru detalii despre excursia artistei în zona muzicii trap, alături de Keed.

Comunicat

Dupa feat-ul cu Delia la piesa “Pe aripi de vant”, care s-a bucurat de un succes rasunator, Kaira a mai avut colaborari interesante, insa abia acum artista considera ca si-a gasit stilul muzical care o reprezinta!
Celui mai recent single al sau este un feat in colaborare cu Keed (de la Satra benz).
Este o piesa speciala, trap, se intituleaza „Mènage în trei” si se pare ca este un debut in sine pentru muzica romaneasca.

Declarație

Cu detalii vine Kaira:

Piesa asta am asteptat-o destul de mult timp.

Am avut o perioada de pauza, dupa foarte multe colaborari, atat in zona comerciala (Delia, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Glance – Cinema etc) cat si in underground (Sisu, El Nino, Chimie etc).

Aceste colaborari au fost foarte diferite ca stil muzical si asa mi-am dat seama ce stil as vrea sa abordez eu, ce ma reprezinta si ce nu, unde ma simt confortabil pe scena. In final, am gasit!

Asa a luat nastere noua mea piesa, „Mènage în trei”. Numele este luat dintr-un articol de pe blogul meu (www.circulmeu.ro) unde am scris despre faptul ca cel mai tare menage in trei este intre o femeie, iubitul ei si noaptea.

Piesa a compus-o Alex Pelin, Andy Platon, Andrei Tostogan, Alex Tabacar si am colaborat cu casele de productie Epiq&Sprint Music. Este un feat cu Keed (de la Satra benz).

Piesa fiind destul de atipica, e un pic altceva, am vrut pe ea si un feat cu cineva la fel de …”sarit de pe fix”:)), lucru care se va vedea in clip.

Clipul este filmat cu Criss Blaziny, care si el are o viziune mai speciala asupra lucrurilor si asa s-a format o echipa pentru acest proiect, mega fresh si cool. Voiam altceva, un mood aparte!


Noi v-am zis de piesă inițial pe facebook

KAIRA are piesă nouă și specială: „Mènage in Trei”.

Posted by Mooz on Wednesday, November 8, 2017Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Articolul anteriorNoutățile din octombrie 2017 de la MoozDance
Articolul următorMoozRo: Delia, „Fata lu’ tata” (video, foto, info)