Din 28 august avem la MoozRo o piesă nouă: „Iubirea-i o vară”, a lui John Diamond.


Ce știm noi despre piesă

Daca la incepul verii John Diamond lansa melodia „Iubirea-i o vara”, acum ne prezinta si un videoclip fresh, filmat pe nisipul fierbinte de pe plaja din Mamaia.

Aceasta piesa nu numai ca ti-a facut vara mai placuta in timp ce stateai pe sezlong dat cu crema de plaja si savurand briza marii, dar este si o melodie care iti poate aduce aminte in orice anotimp ca iubirea-i o vara. Tema videoclipului este o poveste de dragoste ce se infiripa la inceputul verii si care il face pe John Diamond sa faca o declaratie sincera pentru persoana iubita – “Iubirea-i o vara / Tu semeni cu ea”.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat in mare parte pe litoralul romanesc, cat si in Bucuresti si pe Autostrada Soarelui in drum spre mare.

Videoclipul a fost filmat de Ionut Voicu (Ex Membru Trupa Romania), Catalin Micu si Bruno Roman. Scenariul,editarea video si montajul sunt facute de Turburas Ionut Marius (John Diamond).

Melodia este o Co-productie Voices Media si Cat Music si este compusa, mixata si masterizata de John Diamond in propriul lui studio de inregistrari numit Diamond Records. Artistul are o experienta in domeniul muzical de aproximativ 10 ani, perioada in care a compus alaturi de Cristi Nistor, melodii pentru cateva nume importante ale industriei muzicale romanesti cum ar fi: Andra, Simona Nae si Adrian Enache.

“Am vrut sa realizez un clip simplu, de vara, foarte fresh, care sa fie pe placul tuturor.”, ne-a destainuit John Diamond.

Vizionare placuta!

Vezi video: John Diamond, Iubirea-i o vară

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Voices Media.