Avem primul solo semnat JO. Din fericire, are clip, deci avem ce să dăm la TV. Și aici avem ce să vă spunem și ce poze să vă arătăm.

Clipul a intrat în difuzare la MoozRo.

Video: JO, Șoapte

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Jo da glas celor mai ascunse trairi in single-ul „Soapte”

Luna iubirii a debutat cu primul single solo din cariera Ioanei Anuta aka Jo – Soapte, si un videoclip pasional, la fel ca interpretarea artistei.

Artwork Jo, „Șoapte”

„Soapte” vorbeste despre sentimentul reconfortant pe care il ofera iubirea impartasita, cu fiecare atingere, sarut si experienta traite alaturi de sufletul pereche.
Concurenta X Factor ne-a obisnuit cu diferite schimbari de look, insa in videoclipul „Soapte”, Jo ne dezvaluie o latura mai matura si feminina.

La piesa ‘Soapte’ am lucrat alaturi de familia mea frumoasa – Famous Production. Este prima piesa in care am investit 100% suflet si in care cred extraordinar de mult. Consider ca am folosit reteta succesului si anume faptul ca am adunat langa mine oameni frumosi, care au adus energie buna, iar asta se vede in rezultatul final. Le multumesc prietenilor mei buni, Bogdan Daragiu si Cristian Miron, pentru implicarea si sufletul puse in proiectul meu. Sunt incantata si foarte fericita sa am langa mine, in sfarsit, echipa pe care am cautat-o atat de mult si fara ajutorul careia nu as fi putut ajunge la aceste rezultate.

declara Jo.

Extra info

Piesa a fost compusa si produsa de Randi (Andrei Ropcea) in studiourile Famous Production, si este lansata alaturi de Cat Music.
Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar filmarile au avut loc in Halele Carol din Bucuresti.
In videoclip, Jo danseaza alaturi de patru dintre membrii trupei de dans Anturaj.

Galerie foto – Making of


Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

  • Etichete
  • Jo
Articolul anteriorFără vorbe: Vigiland, „UFO” (MoozDance).
Articolul următorPepe, „Da Sau Nu” (video, info & foto) – la MoozRo!