JO și Randi cântă din nou împreună și tot de iubire. „Mă întreabă inima” va alina multe suflete de român vara asta. Până la alinare, e timpul să aflați aici ce e de aflat despre melodie.

16 iunie 2017 Jo si Randi continua povestea din “Pana vara viitoare” cu “Ma intreaba inima”

Vechea zicala “primesti ceea ce oferi” se adevereste in cazul lui Jo, care transmite energie pozitiva si bucurie prin toti porii, primind inapoi de la public, reactii pozitive fata de muzica sa. Jo si Randi continua povestea din “Pana vara viitoare” cu piesa si videoclipul “Ma intreaba inima”.


’Ma intreaba inima’ inseamna pentru mine continuarea unei povesti minunate si a unei colaborari de care sunt foarte mandra.
Sunt fericita sa colaborez din nou cu Andrei, producatorul meu preferat si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.
Cred ca ne-a iesit si de aceasta data, cred in piesa aceasta foarte mult, iar energia buna pe care noi doi o aducem in proiectele la care lucram a ajuns de fiecare data la sufletele oamenilor.
Pot spune ca langa Randi am descoperit „reteta succesului”: echipa de profesionisti, prieteni sinceri, muzica buna si energie pozitiva.
Sunt recunoscatoare pentru toate acestea!
Sper ca noul single sa se bucure de succesul de care s-a bucurat ‘Pana vara viitoare’.

– declara Jo.


Piesa vorbeste despre cautarea neincetata a iubirii si momentele prin care trecem atunci cand suntem indragostiti. Gandul ca cel predestinat te asteapta undeva iti da incredere in tine, chiar daca treci prin perioade in care te consideri ghinionist in dragoste.


Ma gandeam de ceva vreme sa compun o piesa in continuarea single-ului ‘Pana vara viitoare’, pentru ca mi-a placut mult colaborarea cu Jo, dar si pentru ca oamenii ne tot intrebau cand mai lansam o piesa impreuna.
Jo este foarte talentata, dar lasand la o parte talentul, este un sentiment foarte placut sa lucrezi cu oameni care iti sunt si prieteni.

– adauga Randi.


O coproductie Famous Production si Cat Music, piesa este compusa de Randi in studiourile Famous Production. Clipul piesei este regizat de Dan Petcan, cel care a realizat si videoclipul piesei “Pana vara viitoare”.

Video: JO feat. Randi, Mă întreabă inima


Info sintetice:

Muzica: Andrei Ropcea (Randi), Alin Ilies
Text: Andrei Ropcea
Orchestratie: Andrei Ropcea (Randi), Alin Ilies
Mix & Master: Sandor Biro
Produsa in studiourile Famous Production

Artwork

JO feat. Randi - Mă întreabă inima (artwork)
JO feat. Randi – Mă întreabă inima (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.Articolul anteriorNoutăți la MoozHits și MoozHD în iunie 2017
Articolul următorClip nou: Antonia, „Iubirea Mea” (plus foto și info)