La MoozRo suntem prezenți și difuzăm „Absent nemotivat” (JerryCo feat. Adda). Din 22 ianuarie ’15.citește mai departe să afli despre melodie și să vezi și clipul

JerryCo si Adda lanseaza piesa si videoclipul „Absent nemotivat”

„Toti tatii au fost fii, multi fii devin tati, insa unii au uitat ce-au fost, iar celorlalti n-are cine sa le explice ce vor fi.”
JerryCo lanseaza in colaborare cu Adda piesa „Absent nemotivat”, o poveste emotionanta despre ceea ce inseamna lipsa unei figuri paterne din viata unui copil.

„Absent nemotivat” vorbeste despre neputinta, iresponsabilitate, despre dorinta unui tata de a se retrage din viata propriul copil, de a se da la o parte din calea atributiilor de parinte, de a parasi, indiferent, familia si de a renunta la rolul sau de educator.

„Absent Nemotivat” este una dintre cele mai emotionante piese pe care le-am facut vreodata.
Este o poveste reala, ce surprinde evolutia mea, de la un adolescent macinat de problemele cauzate de plecarea tatalui meu si pana la maturitate, cand am reusit sa imi gasesc linistea si echilibrul.
Din pacate, sunt foarte multi tineri care nu beneficiaza de dragostea si suportul moral de care au nevoie… mai ales in perioada liceului, cand iti formezi caracterul si incepi sa te gandesti la ce-ti doresti de la viata.
Absentul Nemotivat este personajul cheie, cel care te doboara psihic, dar poate fi si scanteia care-ti declanseaza curajul de a-ti indeplini toate visele.
Stiu ca se vor regasi multi tineri in versurile piesei si imi doresc din suflet ca povestea mea sa fie un mic sprijin atunci cand se simt singuri si fara sperante”

declara JerryCo.

„M-am indragostit de piesa imediat ce am ascultat-o.
E o poveste reala si cu substanta.
Sigur o sa ajunga la oameni si ma bucur ca Jerry m-a invitat sa cantam impreuna”

declara Adda.

In acelasi stil, cu o parte de hip-hop, un puternic mesaj emotional si o poveste melancolica, JerryCo a colaborat in 2014 cu trupa Proconsul pentru single-ul „Asa trec anii” – albumul celor mai frumoase etape din viata unui om, de la inocenta copilariei pana la descoperirea iubirii adevarate. Aici ai articolul despre piesa respectivă.

Info

Inspirate din propria poveste de viata, drama unui copil parasit de tatal sau, cu emotii si adevaruri despre acest subiect dificil si dureros, versurile piesei sunt scrise sincer de catre JerryCo, iar pentru muzica artistul a colaborat cu George Popa, Robert Anghelescu, Adda, Marius Nedelcu si Alexandra Luft.
Videoclipul este realizat de catre echipa Rival Film, in regia lui Florin Botea, si vine sa completeze mesajul piesei printr-o poveste trista despre ce inseamna absenta sau prezenta unui tata dezinteresat din viata unui copil.

Cover foto

Coverfoto JerryCo feat Adda, „Absent Nemotivat”
Cover foto JerryCo feat Adda, „Absent Nemotivat”

Video: JerryCo feat. Adda, Absent nemotivat

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorJessie J, „Masterpiece” – video, info, artwork (la MoozHits/HD)
Articolul următorMadeon feat. Kyan, „You’re On” (MoozDance)