JLo nu face pe mama iubitului! Nici măcar la MoozHits sau MoozHD.

Femeile nu sunt înlocuitoarele mamelor!!!

Într-o explozie de culoare și mișcare ne vedem cu Jennifer Lopez în noul ei hit, puternic motivațional: „Ain’t Your Mama”.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Povestea clipului este că femeile nu sunt obligate să se dea peste cap să își satisfacă partenerii de viață. Viața în cuplu nu este făcută să trateze bărbații ca pe niște băieței îngrijiți de mămici.

E interesant și settingul clipului – deși versurile vorbesc de probleme care încă sunt actuale, vizualul amintește de anii ’50-’60, parcă tocmai pentru a ne transmite că lupta pentru egalitate începută atunci de femei nu e încheiată.

Ce am aflat despre clip


Conform PageSix clipul ar fi avut ceva probleme de finanțare. Melodia, cântată prima oară de JLo în cadrul unei ediții American Idol, a debutat cu succes în topuri. Cu succes neașteptat, ziceau sursele publicației, lucru care a făcut ca realizarea clipului să fie devansată față de planurile inițiale. Și, mai mult, Lopez a simțit nevoia să dea totul în acest clip.


Cei mai mulți artiști de primă mână vor vizualuri minunate. Și, când vine vorba de produsul final, minunat e egal cu scump.
Deci, deseori Jennifer are idei mari despre ce vrea să facă, dar echipa ei lucrează cu un buget limitat care, până la urmă se dovedește prea mic pentru idei.

sursă din echipa de finanțare, citată de PageSix

A fost asta o problemă? Nu, pentru că echipa agenției Klugger ar fi reușit să stoarcă și banii necesari pentru finalizarea clipului. De la cine? Vedeți că în final apare o aplicație. Ei, nu a fost invocată degeaba. Ei sunt responsabilii.


În total ar fi vreo 10 branduri care apar în clip. Nimic nu e pe gratis, însă.[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.] 


Articolul anteriorAmira nu e „Lonely”, noi suntem alături.
Articolul următorSHOT, „Buza de jos” (MoozRo)