Un mesaj cumva potrivit și pentru zilele de după campania electorală: „Goodbye”. Vine de la Jelly Beans și Irene. Aflați detalii mai jos.

Update: Din 15 decembrie clipul se vede la MoozRo.

Video: Jelly Beans feat. Irene, Goodbye (by Music Pink Elephant)

02 Dec 2016 Jelly Beans- un nou proiect muzical cu potential de dependenta!


„Goodbye” este titlul piesei de debut marca Jelly Beans, un proiect care va aduce ceva nou pe piata muzicala, imbinand doze de mister, magie, indie si pop.Justificarea din spatele numelui reprezentativ al noului proiect este simpla: textura si continutul din popularele bomboane este la fel de surprinzatoare precum sound-ul promovat de artist.
Creatiile ce poarta semnatura Jelly Beans au, de asemenea, un vibe molipsitor ce va curge din difuzoare cu aceeasi consistenta dependenta ca a bomboanelor.


O intamplare amuzanta este faptul ca aceste Jelly Beans sunt si preferatele fondatorului acestui proiect, iar in momentul in care a auzit piesa la prietenii Alama & Pink Elephant, tocmai ce desfacea o punga de jeleuri.


M-am regasit in acordurile piesei, si era exact ce imi doream demult, iar vocea lui Irene, care era ghid pe piesa m-a cucerit din prima, si am decis ca versurile din „Goodbye” pot transmite ce simt doar prin ea.

povesteste artistul.

Ce a urmat mai departe poate fi pus doar pe seama coincidentelor fericite care a adus producatorii, prietenii, piesa si o punga mare de bomboane colorate in acelasi loc.


info sintetice


Muzica: Evangelos Siaka, Nicolae Stan, Irina Pelin
Text: Evangelos Siakas, Mircea Nistor

Aranjare: Radu Gabriel Baisan, Nicolae Stan
Publicată de: Roton Music Publishing


Artwork

Jelly Beans feat. Irene, „Goodbye” (artwork)
Jelly Beans feat. Irene, „Goodbye” (artwork)


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorHai la „Nuntă” cu Zoli TOTH Project
Articolul următorGJan, „Wild” – o să vă placă