Un cadou dorit – un „Rendez Vous” cu INNA. Cine ar putea să spună „nu” unei asemenea idei? Noi nu, așa că vă dăm informații & foto despre single-ul artistei.

Clipul se vede la MoozRo, MoozHits și MoozHD.

Video: INNA, Rendez Vous

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


05.02.2016 INNA a facut 1 miliard de vizualizari pe canalul ei de YouTube


Dupa ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati (in prezent, are peste 1.6 milioane de abonati), a bifat doua videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari (“In Your Eyes” feat. Yandel si “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reuseste sa stabileasca un nou record si aduna 1 miliard de vizite pe propriul canal.


INNA le ofera cadou fanilor ei pentru sustinere si sprijin videoclipul piesei “Rendez Vous”, filmat in Costa Rica. Piesa este inclusa pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.De-a lungul vremii, INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA canta cu band-ul pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar si Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI in toata lumea.


Aceste cifre sunt impresionante, INNA acumuland pe contul ei de YouTube mai multe vizualizari decat artisti renumiti pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizari).


INNA are rezultate extraordinare in online. Pe langa YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artisti romani.extra – foto & info pe facebook


„Rendez Vous” (Inna) e una din propunerile pentru #Top16 #MoozRo.Puteți vota aici: mooz.tv/top-16-mooz-vot/.

Posted by Mooz on Saturday, February 27, 2016Artwork

Inna, „Rendez Vous” (artwork)
Inna, „Rendez Vous” (artwork)


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorTop 16 MoozRo, ediția 19 (rezultate)
Articolul următorRobin Schulz & Richard Judge, „Show Me Love” (MoozDance)