Bun de început de 2015: „Diggy Down” (Inna Feat. Marian Hill), se vede la MoozRo!citește mai departe să afli despre melodie, să vezi poze și să vezi și clipul

Inna se pregateste sa lanseze un nou album in anul 2015

Inna si Roton continua parteneriatul strategic cu un nou album ce va fi lansat in 2015. Primul extras pe single este chiar “Diggy Down”, care deja se poate auzi la posturile de radio si care electrizeaza cluburile din tara si nu numai.

In aceasta perioada, Inna se imparte intre scena si studio, acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2015. Acesta va contine colaborari interesante cu artisti internationali, asa cum ne-a obisnuit deja, iar printre producatori se numara si Play & Win, cei care si-au pus semnatura pe hituri ca “Hot” sau “Lover”.

Pana la momentul lansarii oficiale a albumului, Inna ne-a oferit un videoclip sexy pentru “Diggy Down” filmat in Bucuresti, iar echipa sa a fost formata din Michael Mircea – regizor si John Perez – Director of Photography. Artista a mai colaborat cu el si pentru „Endless”, „WOW” sau „Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

Extra info

Muzica: Marcel Botezan, Sebastian Barac, Radu Bolfea
Versuri: Ilsey Juber
Producatori: Vlad Lucan, Samantha Lee Gongol, Jeremy Kamp Lloyd

Artwork

INNA feat Marian Hill, „Diggy Down”
Artwork, INNA feat Marian Hill, „Diggy Down”

Vezi video: Inna Feat. Marian Hill, Diggy Down

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozDance 2015
Articolul următorMoozHits/HD: One Direction, „Steal My Girl”