MoozRo, Hits & HD: INNA, „Gimme Gimme” (video, foto, info)

Îi dăm INNEI loc în playlist. Dacă merită, merită!

Noua producție a INNEI, „Gimme Gimme”, își găsește un meritat loc la MoozRo, MoozHits și MoozHD. Se pare că tot ce lansează neptuneanca noastră devine hit în anii aceștia. Aveți aici informații.

01 februarie 2017 INNA lansează single-ul “Gimme Gimme” împreună cu videoclipul oficial filmat în Mexic

INNA a lansat cel mai recent single “Gimme Gimme” împreună cu videoclip oficial.
Este o piesă fresh compusă de INNA împreună cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss), Marco & Seba, cei care au compus și produs cele mai mari și cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) și Elena Vasile.


INNA:

Sunt fericită să lansez o piesă care este atât de energică, are un sound fresh și potrivit petrecerilor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat pentru această piesă: Marco & Seba, Breyan Isaac, David Ciente, Elena Vasile. Este o binecuvântare să lucrez cu oameni atât de inspiraționali și talentați precum ei. De asemenea, mulțumesc Global Records, casa mea de discuri.


Clipul a fost filmat în Mexico, regizat de Edward Aninaru, care a lucrat cu artista și pentru “Wow” și “INNdiA” și John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga si Khaled Mokhtar, DoP sec. Acesta a lucrat cu INNA în mai multe proiecte video precum “Cum ar fi”, “We Wanna”.


Este o bucurie și o onoare să filmez acest video în Mexic, unul dintre locurile din lume în care simt iubirea și bunătatea oamenilor.
De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni în care am incredere și pe care îi apreciez precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le mulțumesc pentru profesionalism.

– a spus artista.


INNA lucrează deja pentru piese noi pe care le va lansa de-a lungul anului 2017.
De asemenea, va lansa în curând o piesă alături de GGirls (Antonia, Lori Ciobotaru și Lariss). Primul single GGirls, “Call the Police”, a depășit 15 milioane de vizualizări pe YouTube și are success în Polonia și Germania.


Credite piesă:

Music & Lyrics: INNA, David Ciente, Marcel Botezan, Sebastian Alexandru Barac, Breyan Isaac, Vasile Elena Luminita


INNA Online:


Artwork

INNA, „Gimme Gimme” (artwork)
INNA, „Gimme Gimme” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Articolul anteriorDăm un „Antiexemplu” cu Carla’s Dreams
Articolul următorMoozRo: Deepcentral, „Dependent” (video, info)