Trei actori se alătură formației Holograf în clipul „De câte ori să te iubesc”. Vă bucurați de rezultat la MoozRo și MoozHD.
Aici aveți extra-info.


Video: Holograf, De câte ori să te iubesc


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Comunicat Radu Beligan joacă în cel mai nou videoclip Holograf, “De câte ori să te iubesc”

Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea.

Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la restaurantul Biutiful by Fratelli din Centrul Vechi al Capitalei (strada Gabroveni, nr. 6-8) şi la studiourile Stage Expert.
De coafurile artiştilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar ţinutele au fost asigurate de Magda Mohamed.

Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfăţişând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi apoi, de Radu Beligan).

Artwork: Holograf, „De câte ori să te iubesc”
Artwork: Holograf, „De câte ori să te iubesc”

Declarații

Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan şi o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu şi Adi Nartea.
Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea şi iubirea sunt strâns legate.
Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray’: fata şi iubirea rămân veşnic tinere, doar personajul masculin îmbătrâneşte.
‘De câte ori să te iubesc’ este o piesă care anunţă albumul pe care îl vom lansa în această toamnă.
Sperăm să fie pe planul publicului.

a spus Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea.
Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărui nume este sinonim cu elita rock-ului românesc.
O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum.
Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea.

a spus Radu Beligan.

Am fost tare entuziasmată când am primit invitaţia să joc în noul videoclip Holograf.
Piesa mi-a plăcut din prima clipă şi cu siguranţă va fi un mare succes!
Şi, aşa cum mă aşteptăm, a fost o filmare la care am ras enorm, nici că se putea altfel cu şarmul şi umorul băieţilor de la Holograf!

a mărturisit Ada Condeescu.

Extra info

Muzica si text: Dan Bittman
Regie: Alex Ceausu
DOP: Alex Ceausu
Hair Styling: Alex Ifimov
Styling: Amir Dobos si Magda Mohamed
Make-up: Romelia Pelin

Galerie foto de la filmarea clipului

Credit foto: Bogdan Moldovan


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.
Articolul anteriorManny Pacquiao cântă și luptă pentru filipinezi
Articolul următorAvril Lavigne, „Fly”. Pentru participanții la Special Olympics!