Un hit nou, potrivit pentru MoozRo: Havana, „Vanessa”. Havana este cel mai recent proiect al lui Nadir.Comunicat

Nadir, impreuna cu producatorii Vanotek si Sorin Seniuc, lanseaza un nou proiect – Havana si single-ul „Vanessa”

Daca in urma cu cateva luni ne canta, alaturi de CRBL, despre “Culoarea ta”, Nadir, unul dintre cele mai carismatice personaje din muzica romaneasca, lanseaza “Vanessa” – primul single al proiectului Havana, alaturi de producatorii Vanotek si Sorin Seniuc.

Desi primele sale piese au versuri in limba romana si engleza, de data aceasta, „Vanessa” are un iz exotic, refrenul in limba spaniola este o premiera pentru Nadir, artistul originar din Libia.

„Ne cunoastem de ceva vreme, am colaborat pentru mai multe piese si din vorba in vorba, Vanotek mi-a aratat proiectul „Vanessa”, de care m-am indragostit la prima auditie:)). Au urmat multe schimbari si multe ore in studio pana a iesit varianta finala”, marturiseste Nadir.

Piesa este compusa de catre cunoscutii producatori Vanotek si Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei „Vanessa” sunt semnate de catre Nadir si Lexi.

„Am incercat sa facem o piesa simpla, fredonabila, cu orchestratie usoara si balansata, pentru un public mai larg. Aveam de multa vreme in cap linia asta, dar inca nu stiam cui i se potriveste. Nu ne venea sa o dam asa, oricui, pe frumoasa “Vanessa”, dar iata ca s-a calificat Nadir. A fost, cumva, dragoste la prima vedere, o potriveala instantanee intre Nadir si Vanessa”, declara producatorii piesei, Vanotek si Sorin. 

Videoclipul, in regia lui Slava Sirbu, a fost filmat pe plaja de la Vadu, la malul Marii Negre. Cu o poveste simpla, estivala, Nadir si Vanessa ne introduc in mirajul jocului erotic, al comunicarii non-verbale, senzuale si tensionate. Atractia dintre cele doua personaje se concretizeaza intr-un tablou universal al ritualului de cucerire.

Galerie foto, secvențe din clip

Vezi video: Havana, Vanessa

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorCher: „dacă n-ar fi tinerii, n-aș mai avea întâlniri romantice”!
Articolul următorVideo: Becky Hill, „Caution To The Wind”