Să întâmpinăm vremurile mai bune cu un ritm specific lui Vanotek și interpretat de HAVANA, într-o nouă componență, cu Raul Eregep vocal. Aveți detalii despre noul single, „Mon Amour”.

Video: HAVANA, Mon Amour

19.05.2017 Raul Eregep se alatura proiectului Havana si lanseaza single-ul si videoclipul “Mon Amour”

Dupa ce a cucerit publicul cu hiturile “Vita Bella” si “Que Sera, Sera”, Havana lanseaza single-ul si videoclipul “Mon Amour”, alaturi de Raul Eregep, noua voce a trupei.

HAVANA, „Mon Amour”


Muzica este compusa de catre Sorin Seniuc si Vanotek iar versurile sunt scrise de Alexandra Tirtirau. Raul, finalistul de la X Factor, apare in primul sau videoclip alaturi de cei doi membrii si canta in limba franceza.

Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana. Ma simt foarte bine in compania lor si asta cred ca este cel mai important. Am asteptat acest moment. Nici nu-mi vine sa cred ca avem un videoclip. Simt ca sunt pe drumul cel bun pentru ca asta este tot ce vreau sa fac: sa cant.

Piesa mi se potriveste si este diferita de tot ce am cantat pana acum. Am inceput sa cant in copilarie, pe la 12 ani. Am participat la KIDsing si la X Factor, unde am facut parte din echipa Deliei și m-am clasat pe locul 2. Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana.

– a declarat Raul.

“Ma bucur ca lansam aceasta piesa si cred ca suna foarte bine in noua formula. Raul este un tanar la inceput de drum si cred ca merita sustinut”

– a spus Vanotek.

O coproductie Global Records si Cat Music, videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru proiectele anterioare.

Pana in prezent, Havana a lansat “Que Sera, Sera”, “Vita Bella” si “Vanessa”, piese de succes ce au cucerit publicul din Romania.
Cu peste 32 milioane de vizualizari pe YouTube, Vita Bellas-a bucurat de succes atat in tara, cat si in Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria.


„Mon Amour” are un ritm care te prinde si speram ca si ascultatorilor sa le placa. Este un proiect in care noi credem foarte mult, ne bucuram ca Raul este alaturi de noi si vrem sa il felicitam pentru toata munca.

– a adaugat Sorin.


Info sintetice:

Muzica: Seniuc Sorin Adrian, Vanotek
Text: Tirtirau Alexandra

Artwork

HAVANA, „Mon Amour” (artwork)
HAVANA, „Mon Amour” (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.


Articolul anteriorDan Bălan, „Hold On Love” (video, info, foto)
Articolul următorRaluka ne prezintă noul ei look în „Du-mă Spre Noi”