Fete hot și melodie hot. Totul arde, se lasă cu pericole la debutul trupei G Girls.

Clipul „Call The Police” se vede la MoozRo.

Video: G Girls, Call The Police

01 iunie 2016 G Girls – Call The Police | Antonia, INNA, A Stan & Lori C.

S-a lansat una dintre cele mai neasteptate colaborari din industria muzicala.


GGirls, un proiect Global Records, reuneste unele dintre cele mai iubite artiste din Romania: INNA, Antonia si Alexandra Stan, carora li se alatura Lori, cunoscuta publicului in urma participarii la Vocea Romaniei si proiectele live din care a facut parte.


G Girls este cel mai hot girl band din Romania iar „Call The Police” este piesa de debut a trupei, urmand alte lansari la fel de senzationale!

‘Call the Police’ a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru hitul “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno si Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.


Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, la Palatul Noblesse, in regia lui Roman Burlaca, DoP Marius Panduru, locatia selecta fiind cadrul perfect pentru videoclipul rebel si glam deopotriva.


Cele patru artiste sunt sexy, puternice, increzatoare in propriile forte.

Reginele muzicii POP, INNA si Alexandra Stan nu sunt la prima colaborare, piesa „We Wanna” un featuring cu Daddy Yankee a fost vizualizata de peste 50 milioane de ori pe YouTube si a cucerit top-urile muzicale din Argentina pana in Turcia.

Ineditul proiect este completat de Lori, cunoscuta publicului dupa participarea la Vocea Romaniei, si Antonia, ale carei „Marabou”, „Hurricane” si multe alte piese au pus pe jar cluburile si top-urile muzicale din Romania si de peste hotare.


„Call The Police” este o declaratie de putere, incredere si curaj care va rasuna tare in aceasta vara!Artwork

G Girls, „Call The Police”[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.] 

Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records și Roton Music.