Încă e în difuzare „I Promise You”, încă vă place, așa că vă propunem și niște informații suplimentare, inclusiv foto de la filmarea clipului.


Galeria foto

Poți să o vezi acționând butonul acesta:Declarații și extra-info despre clip

“Piesa ‘I promise you’ a fost compusa anul trecut de Adi Colceru, producatorul meu, si chiar am introdus-o in programul meu de concerte, unde a fost foarte bine primita. Anul acesta insa parca a explodat, iar cererile din partea fanilor pentru lansarea unui videoclip au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Asadar am filmat clipul si daca tot a venit vara, ce loc mai reprezentativ puteam alege decat marea, un apus de soare si un lan de grau?”, a spus Ami.


O coproductie Cat Music si MediaPro Music, videoclipul, regizat de catre Florin Botea, este filmat pe litoralul Marii Negre, pe parcursul a doua zile, atat la rasaritul soarelui, cat si la apus. Daca Mossano este cel care produce reactii funny prin jocurile pe care le face, simpatica Ami ne dezvaluie latura sa romantica si plina de sensibilitate. De machiajul si coafura artistei s-a ocupat Alex Ifimov, iar tinuta sa a fost asigurata de Anca Staruiala.Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Articolul anteriorMoozRo/Hits/HD: Glance Feat. Elena & Naguale, „În Bucăți”
Articolul următorMoozDance: Rihanna, „Where Have You Been”