Fly Project în Polonia, la festivalul „Under The Stars”

Băieții de la Fly Project au fost invitați la „Dance Under The Stars”, festival din Polonia. Și clipul de mai sus ne arată cum s-au comportat acolo.

Bravo, băieți! 🙂

Avem și niște informații, transmise de Roton Music.

FLY PROJECT – MEGA SUCCES IN POLONIA

TUDOR si DAN AU FOST SURPRIZA CELUI MAI TARE EVENIMENT MUZICAL DIN POLONIA

Cel mai mare festival de muzica din Polonia i-a avut ca invitati speciali pe baietii de la FLY PROJECT .

„Disco Under the Stars” este cel mai important eveniment muzical din Polonia, desfasurat in aer liber, un show cu o audienta uriasa si transmis live pe cea mai urmarita televiziune nationala poloneza.

FLY PROJECT a cantat doua dintre hiturile extrem de iubite, Like A Star si Toca Toca, care au facut ravagii in cluburile din Polonia ca, de altfel, in atatea alte tari.

„Ne-am bucurat sa revenim in Polonia, cum ne bucuram sa revenim peste tot unde muzica noastra este ascultata. Am avut un public extraordinar, zeci de mii de oameni care au vibrat cu noi la ambele piese. E o senzatie de nedescris, pe care o simtim de fiecare data” spune Tudor.

Printre colegii de scena ai baietilor de la FLY PROJECT, la show-ul din Polonia, a fost si Francesco Napoli, celebrul cantaret Italian care a facut istorie cu piesele „Marina”, „Mambo” sau „Balla Balla”.

Tudor si Dan au ajuns in Polonia direct din Turcia, asa ca au suportat o serie de peripetii pe drum, avand mai multe situatii neprevazute cu zborurile si bagajele, ajungand pe ultima suta de metri la scena festivalului polonez.

Fly Project pe scenă în Polonia la „Under The Stars” (2016)
Fly Project pe scenă în Polonia la „Under The Stars”

Dacă vreți să îi felicitați, cum bine merită, aici e clipul pe pagina lor de facebook.


Articolul anteriorMoozHits & HD: Major Lazer feat. Wild Belle, „Be Together”
Articolul următorBob Sinclar, „Someone Who Needs Me” (MoozDance)