Auzim deseori despre imaginea proastă a românilor în străinătate. Poate că e cazul să ne uităm și la ce e de bine, măcar din când în când.
Exemplul de azi: ce se știe în S.U.A. despre fanii din România ai lui Michael Jackson e impresionant!


Cum s-a întâmplat

Articolul nostru despre proiectul Unity al lui Tony Succar (acest articol) a generat reacții atât pe pagina de facebook a artistului, cât și pe cea a proiectului, lucru care ne bucură, desigur (posturile lor sunt mai jos).

Modul în care au decis să distribuie articolul pe pagina Unity este cel pe care vrem să vi-l prezentăm azi — merită să fie luat în seamă pentru a ne uita la ce știu ei, americani, despre relația dintre Michael Jackson și România. Au scris așa:

E bine-cunoscută lunga și frumoasa poveste de dragoste dintre Michael și România, așa că, venind articolul acesta de la voi, probabil cei mai loiali fani MJ, suntem FOARTE onorați. Mulțumim România, mulțumim Mooz! #‎UNITYtributeMJ‬ ‪#‎SmoothCriminalUNITY‬

Elemente cheie:

povestea de dragoste dintre MJ și România: durează de mult, e frumoasă și cunoscută peste tot
fanii MJ din România: probabil cei mai loiali
Avem aici o parte din contribuția muzicii și a fanilor la imaginea României și a românilor în străinătate, fără vreo campanie de PR sau reclame pe posturile TV internaționale. 😉

Iată și posturile de pe facebook

Unity

 

Tony Succar

 

Articolul anteriorAvicii, „The Nights” – MoozHits/HD/Dance
Articolul următorAnya, „Beautiful World” (la MoozRo)