Ce ne facem noi cu atâtea greutăți? Ascultăm noua piesă semnată Smiley și Guess Who, „Ce mă fac cu tine de azi?”, numai bună să ne transpună în starea de spirit potrivită: ne cărăm grijile în spate, dar mergem înainte.

Video: Smiley & Guess Who, Ce Mă Fac Cu Tine De Azi?

10 septembrie 2017 A saptea piesa din maratonul de 10 din proiectul aniversar #Smiley10,
Smiley lanseaza o colaborare cu Guess Who, “Ce ma fac cu tine de azi?”

Smiley lanseaza impreuna cu Guess Who “Ce ma fac cu tine de azi?”, a saptea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Ce ma fac cu tine de azi?” vorbeste despre relatii aparent distruse, dar de fapt neincheiate. Imi imaginez cat de frumos ar fi sa reusim sa reglam cu oamenii de langa noi tot ce nu am apucat sa spunem sau sa facem. Pana la urma asta e lucrul cu adevarat important in viata. Calitatea vietii noastre este data de calitatea relatiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru.

– explica Smiley mesajul piesei.


Videoclipul, filmat la marginea Bucurestiului, transpune o poveste inedita, in tonuri de alb si negru.

Am materializat ideea ca omul isi cara mereu grijile in spate. Smiley este surprins intr-un conflict interior, iar Guess Who in conflict cu persoana iubita.

– declara regizorul Ionut Trandafir.


Smiley si Guess Who si-au dorit aceasta colaborare de mai bine de cinci ani, iar acum au gasit si piesa potrivita.

Ma bucur ca s-a intamplat in sfarsit sa colaboram, avand in vedere ca noi planuiam de ceva vreme sa facem o piesa impreuna. Am asteptat sa vina natural pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura. Sper sa va placa!

– marturiseste acesta.


Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 45 de milioane pana in prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea” au completat lista de piese lansate in primele sase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile.


Linkuri utile Smiley:


Info sintetice:

Creat de HaHaHa Production ®/Cat Music
Muzica: Andrei Maria (Smiley), Marius Pop, Lucian Nagy, Sergiu Ferat, Serban Cazan
Text: Andrei Maria (Smiley), Laurentiu Mocanu (Guess Who)
Productie aditionala: The Donuts – Sergiu Gherman & Tyler Mehlenbacher
Regie: Ionut Trandafir (Trandafilm)


Artwork

Smiley & Guess Who, „Ce mă fac cu tine de azi?” (artwork)
Smiley & Guess Who, „Ce mă fac cu tine de azi?” (artwork)

Galerie foto


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de HaHaHa Production.