Într-un alb strălucitor de alb, Alina Eremia se încadrează perfect pentru a ne spune despre cum simte iubirea. „Poartă-mă” este noul hit al artistei, ajuns la MoozRo.

Video: Alina Eremia, Poartă-mă

14 februarie “POARTĂ-MĂ”, cea mai recenta piesa semnata Alina Eremia este inspirata din viata personala

O călătorie în sufletul Alinei Eremia, acesta este mesajul celui mai recent single al artistei, “Poartă-mă”. Alina mărturiseşte că aceasta este cea mai sinceră declaraţie de dragoste şi că a fost inspirata de viaţa personală.


M-am îndrăgostit de această piesă atunci când am ascultat-o şi m-am identificat din prima clipă cu starea ei.
Eu cred că nimic nu este întâmplător, melodia a venit într-un moment în care mi-am găsit un echilibru din toate punctele de vedere.
Cu un mesaj de dragoste sincer, o linie melodică foarte bine scrisă Și o producţie care o susţine perfect, am ştiut că “Poartă-mă” este următorul meu single.


Lansata in luna dedicată îndrăgostiţilor, “Poartă-mă” deseneaza o poveste de iubire sinceră şi plină de emoţie. Filmarea videoclipului Alinei Eremia a avut loc intr-un decor de un alb imaculat. Pe parcursul filmarilor, artista a schimbat 2 tinute iar atmosfera de la filmari a fost una extrem de degajata.


Versurile piesei sunt scrise de Irina Rimes, cunoscută la rândul ei pentru hitul “Visele”. Irina Rimes şi Alex Cotoi au făcut o treaba excelentă. Videoclipul este personal, plin de emoţii şi reflectă perfect atmosfera piesei. Dan Petcan m-a ajutat din nou să pun în imagine ce aveam în minte. Sper să purtaţi pe buze această piesă. Este darul meu pentru toti indragostitii.

– spune Alina Eremia.


Videoclipul cantecului “Poartă-mă” este regizat de Dan Petcan, de hairstyle s-a ocupat George Cozma, make-up Diana Ionescu, iar de styling Irina Hârtia şi Silvia Cristescu. “Poartă-mă” este o producţie MediaPro Music care are toate ingredientele unui super hit.


Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din carieră solo, “With or without you”, urmat de piesă “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele “Cum se face” şi “Când luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numără “Dulce amar”, în colaborare cu DJ Sava şi What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal”. Anul acesta, Alina Eremia a făcut parte din proiectul Blending Spirits, unde a interpretat melodia “Start rec” a trupei “Cred că sunt extraterestru” şi a lansat single-ul “De ce ne îndrăgostim”.


Info sintetice:

Muzica: Irina Rimes
Text: Irina Rimes
Orchestratie: Alex Cotoi, Sava Constantin (Dj Sava)
Producator executiv: Dj Sava
Regie: Dan Petcan
Makeup: Diana Ionescu
Hairstyling: George Cozma
Styling: Irina Hartia, Silvia Cristescu
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2017

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music / Universal Music Romania.


Articolul anteriorMoozHits, MoozHD: LP, „Other People” (video, info)
Articolul următorMoozRo: Runa, „Blestem” (video, foto, info)