Noul single semnat Eminem, Guts Over Fear, având-o alături pe Sia va figura și pe albumul care va marca 15 ani de Shady Records și pe coloana sonoră a următorului film cu Denzel Washington, The Equalizer.

Denzel Washington, secvență din flimul „The Equalizer”
Denzel Washington, secvență din flimul „The Equalizer”.
(C)2013 CTMG. All Rights Reserved.

Single-ul „Guts Over Fear” și albumul ShadyXV

Melodia este primul single extras de pe viitorul album ShadyXV, o compilație de două CD-uri care marchează cea de-a cincisprezecea aniversare a label-ului Shady Records al lui Eminem.

Compilația va cuprinde un album cu cele mai mari hituri scoase de casa de discuri (inclusiv In Da Club50 Cent, Lose YourselfEminem) și un CD cu piese noi semnate Eminem, Slaughterhouse, Bad Meets Evil, D-12 și Yelawolf, plus colaborări cu alți artiști invitați.

ShadyXV (Shady Records/Interscope Records) va apărea pe piață în 24 noiembrie 2014.

Filmul The Equalizer și rolul melodiei

Filmul îl prezintă pe Robert McCall (interpretat de Denzel Washington), un vigilante ieșit la pensie, pe care întâmplările îl obligă să o ia de la capăt în lupta pentru justiție și pentru a-i ajuta pe nedreptățiți.

Antoine Fuqua, regizorul filmului The Equalizer:

La finalul filmului, McCall va trebui să accepte realitatea că este omul care luptă pentru dreptate și să devină un luptător neobosit. La fel ca și titlul melodiei lui Eminem, aceasta este o poveste a curajului în fața fricii: pentru personajul filmului elementul principal al vieții sale devine nevoia de a-și folosi abilitățile să îi ajute pe cei cu adevărat lipsiți de putere.
De aceea, aceasta este melodia perfectă pentru finalul filmului. E o melodie puternică, extraordinară și, ce-i mai important, surprinde tema filmului și alegerile pe care Robert McCall trebuie să le facă; e imposibil ca melodia să nu emoționeze spectatorii.

Vezi clipul lyric: Eminem Feat. Sia, Guts Over Fear

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile au fost anunțate de Sony Pictures Entertainment via PR NewsWire.

Credit foto:

Denzel Washington - The EqualizerFotograf: Phillip Caruso
Copyright: (C)2013 CTMG. All Rights Reserved.
**ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY.


Articolul anteriorMoozHits/HD: Nicole Scherzinger, „On the Rocks”
Articolul următorMoozRo: Bere Gratis feat. Sore, „Noapte Caldă” (video, info, foto)