Avem în difuzare o bijuterie muzicală: „Ghost”, de la Ella Henderson. Aici aflați mai multe despre piesă.


Melodia e în playlistele MoozHits & MoozHD.

Comunicat

Ella Henderson cucereste topurile internationale cu single-ul “Ghost”

Cu peste 7 milioane de vizualizari pe Youtube si una dintre cele mai vandute piese, “Ghost”, single-ul de debut al artistei Ella Henderson, cucereste topurile muzicale din lumea intreaga.

Single-ul “Ghost” a intrat pe prima pozitie in topurile din UK, cu peste 132.000 de unitati vandute, in prima saptamana. Dupa UK, “Ghost” s-a clasat pe primele pozitii in topurile muzicale din Irlanda, Noua Zeelanda, Belgia, Elvetia si Australia.

“Ghost” este primul extras de pe albumul “Chapter One”, albumul de studio al tinerei artiste, single compus de catre Ella, alaturi de Ryan Tedder si Noel Zancanella, iar videoclipul este regizat de catre Jem Talbot si a fost filmat in luna martie a acestui an, in Louisiana.

Ella Henderson va lansa in toamna primul material discografic, “Chapter One”, despre care spune ca „este un jurnal deschis si este important pentru mine ca oamenii sa fie orientati catre muzica”.

Galerie foto

Vezi video: Ella Henderson, Ghost


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.
Articolul anteriorVideo, info & foto: Maga & Tudoran și Aylin Cadir, „Dezbrăcați”. La MoozRo.
Articolul următorLyric video: Miss Mary feat. Lazy, „Écoute-moi!”