Prințesele se întrupează în Elena și ne dau un autograf. Și nu oricum, ci cu declarații și poze.

Clipul „Autograf” (Elena) se vede la MoozRo.

Elena, „Autograf”
Elena, „Autograf”

Video: Elena, Autograf

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


17.09.2015 “Totul devine de poveste intr-o zi pe care nu o uitam niciodata: cea in care ne indragostim” – este mesajul celui mai recent single al printesei pop, Elena Gheorghe.

Scufita Rosie, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Jasmine, Ariel si… Elena Gheorghe sunt protagonistele videoclipului “Autograf”.

Stiti momentul in care esti si-gu-ra ca ti-ai gasit printul, in care totul in jur e roz si esti convinsa ca totul e de basm?
Eh, despre asta e vorba in ‘Autograf’, in povestea vizuala pe care am lansat-o odata cu piesa semnata de magicul catre Laurentiu Duta.
In momentul in care ne indragostim, TOATE suntem printese, ne vine sa cantam pe strada – da, ca nebunele – si orice scenariu e posibil, nu?

spune Elena.

Pentru videoclipul „Autograf”, Elena s-a jucat cu o imagine care evoca stilul, gesturile si sarmul printeselor din cele mai cunoscute povesti ale lumii, iar totul este inspirat chiar de catre fanii artistei.


Primesc in fiecare zi mesaje de la fanii mei cu desene, poezii si declaratii in care sunt mereu comparata cu printese de poveste: Ariel, Cenusareasa sau Scufita Rosie.
Sound-ul dulce si special al piesei compuse de catre Laur, versurile “Autograf” si toata productia muzicala ne-au inspirat pe mine si pe echipa mea sa construim un story vizual in care sa ‘trec’ prin toate aceste personaje.


2 zile de filmare, 6 stilismuri complete pentru Elena (costume, make-up, hair-style), 60 de dansatori, 4 rutine coregrafice – este, pe scurt, brief-ul unui foarte scurt metraj, “Autograf”, care aminteste de musical-urile de Broadway.


A fost o super-provocare de productie, pentru ca ne-am dorit o poveste vizuala care sa evoce un musical, cu toata bogatia de decoruri, de costume, figuratie si coregrafie.
‘Autograf’ este despre iubire, despre magia ‘indragostelii’, despre ‘clipele tuturor posibilitatilor’ si merita o constructie vizuala pe masura

adauga Elena.

O productie Cat Music, piesa “Autograf” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta.Extra info

Muzica: Laurentiu Duta, Daris Mangal
Text: Laurentiu Duta

Galerie fotoInformațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozDance: Lotus feat. Marvin Gaye, „Let’s Get It On”
Articolul următorMoozHits/HD: Kwabs, „My Own” (video, info)