O apariție neașteptată și binevenită la MoozHits și MoozHD: Ed Sheeran, cu single-ul său recent, „Thinking Out Loud”.


Comunicat

Zilele trecute, Ed Sheeran a lansat cel mai recent single “Thinking Out Loud”, piesa care a reusit sa stranga in mai putin de 24 de ore, 2,5 milioane de vizualizari pe canalul youtube.

Cu toate ca au trecut doar cateva zile de la lansare, piesa se anunta a fi hit, situandu-se deja in primele locuri la vanzari pe iTunes, bucurandu-se de locul 1 in Irlanda si Noua Zeelanda. In Australia, se situeaza pe locul 2, Suedia a clasat-o pe locul 9, iar in Canada este in continua crestere trecand de locul 17.

“Thinking Out Loud”, o balada romantica, este scrisa chiar de tanarul artist alaturi de Amy Wadge si descrisa de cantaret ca fiind “piesa ce va insoti multi indragostiti la altar”.

Piesa poate fi regasita pe cel de-al doilea album al cantaretului “X”, album ce se afla in fruntea clasamentului la vanzari pe iTunes in Marea Britanie. Alaturi de acest hit, albumul proaspat lansat contine si hiturile “Sing” si “Don’t”, piese de mare succes pe piata internationala.

Pentru videoclipul piesei, Ed s-a pregatit intens, vreme de 3 luni luand lectii de dans si repetand coregrafia, insa rezulatul demonstreaza ca aceasta munca asiduua a meritat.


Info: Music & lyrics: Ed Sheeran, Amy Wadge. Published by Sony/ATV Music Publishing and BDi Music Limited.(P) 2014 Asylum Records UK, a Warner Music UK Company.


Vezi video: Ed Sheeran, Thinking Out Loud

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.
Articolul anteriorMoozRo: Ja’ Mike feat. BiBi, „All My People”
Articolul următorMoozRo: Adrian Sina, „Tu M-ai Dat Gata”