Ed Sheeran, „Shape of You” – exercițiul de marketing al artistului e încheiat

Cu Ed Sheeran am început luna, cu el am terminat-o

Ed Sheeran nu doar că s-a întors în prim plan cu muzică nouă, dar a predat și o lecție de marketing: a reușit să țină prima pagină întreaga lună ianuarie cu producțiile sale.
A început anul 2017 cu două noi single-uri, diferite ca să placă la toată lumea, a scos apoi un clip emoționant despre cât de frumos era în tinerețe și acum face valuri cu un nou clip, „Shape of You”, despre cât de frumos e să te îndrăgostești.

Povestea

Într-o declarație publicată de Rolling Stone Ed Sheeran povestea despre cum a ajuns melodia aceasta să fie așa, deși inițial nici nu era concepută pentru el:

Să fiu sincer, inițiat am scris gândindu-mă la Rihanna. Apoi a devenit ceea ce ascultați acum dar așa a fost creată melodia la început.


Clipul (regizat de Jason Koenig, regizor care a lucrat mult cu Macklemore) e și amuzant și lejer, parcă ar fi un flimuleț de vară: doi sportivi aspiranți se întâlnesc la sală, se plac, se antrenează împreună, par a începe să se și iubească.
El e aruncat într-o luptă (cu mulți pariori pe lângă) de sumo. Nefiind pregătit e, desigur, făcut avioane.
Și cine vine să îl salveze? Iubita, cum altfel?


Bun, clipul ne oferă și o joacă pe tema siluetei persoanei iubite (the shape of you), în momentul în care îl vedem pe Ed Sheeran (sau, mai corect, nu prea îl mai vedem) îmbrăcat în costumul gonflabil care să îl aducă într-o formă mai potrivită pentru sumo.
Dar să lăsăm pentru exegeții literaturii secolului XXI să analizeze metaforele transcendentale ale acestei lupte. 🙂

Dansatori!!!

Noi vrem să vă impresionăm cu altceva: coreograful Kyle Hanagami a reușit, pe această melodie, ceva ce vă va bucura privirea.

Iată ce pot să facă dansatorii pregătiți de el la Millenium Dance Complex din Los Angeles:


V-am zis de piesă inițial pe facebook

Avem în 2017 și clip nou de la Ed Sheeran: „Shape of You”. Merită să ajungă la tv? 🙂

Posted by Mooz on Wednesday, February 1, 2017


Articolul anteriorMoozRo: Nicoleta Nucă, „Când Pleci” (video, foto, info)
Articolul următorDepeche Mode, „Where’s the Revolution” (audio, info, foto)