One Direction distrug camere de hotel și mai și susțin că sunt perfecți pentru voi. Iar fanii sunt de acord și le place.

„Perfect” (One Direction) se vede la MoozHits și MoozHD. Aici ai detalii despre clip și viitorul album al băieților.

Informații


Clipul nu e complicat – Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson se distrează în Hotelul Intercontinental din New York, la mare înălțime, distrug ce pot pe acolo, joacă fotbal într-o sală de conferințe și încearcă să ne explice că ei sunt cei mai buni oameni cu care să facem toate nebuniile care ne trec prin minte.


Au apărut, desigur, și speculațiile că sunt prin piesă niște săgeți către Taylor Swift (fosta iubită a lui Harry) – există imagini similare cu cele ale clipului „Style”, tocmai Styles este cel care cântă partea cu „If you’re looking for someone to write your break-up songs about / Baby, I’m perfect” („Dacă vrei să îți scrie cineva cântecele de despărțire / eu sunt perfect pentru asta”).


După „Drag Me Down” (scos în iulie) și „Infinity” (apărut în septembrie), „Perfect” este al treilea single al albumul „Made in the A.M.”, care urmează să fie lansat la nivel mondial la finalul acestei săptămâni (13 noiembrie).
Este, probabil, albumul care să încălzească fanii în lunga absență a trupei, care va începe de anul viitor (definitivă? temporară? rămâne să vedem…).

Vorbim despre albumul viitor cu fata din clip

Ați observat că, alături de băieți, apare o fată în clip, desigur.
O cheamă Dana Mathews, este de multă vreme prietenă cu trupa și are legături în anturajul acesteia.
Lucrează la GQ și a lucrat pentru Teen Vogue. Aceștia din urmă au recunoscut-o și au luat-o la întrebări despre cum a fost la filmări. Am aflat că s-au distrat și că au vorbit și despre albumul viitor.

Am vorbit despre viitorul album.
L-au scris împreună și l-au înregistrat la Londra și pe parcursul turneelor.
Este primul album la care au avut probleme să își aleagă melodiile. Așa că au decis să facă un album mai mare.
Le-am zis că îmi plac foarte mult „Fireproof” și „18” iar ei au reacționat „Ah, iubim 18! Ar fi fost un single extraordinar.”
Melodiile lor preferate sunt „Stockholm Syndrome„ și „Girl Almighty” – Niall zice că pe un stadion cu 60.000 de fani pur și simplu te trezești când cânți acele melodii.
citește tot interviul (în engleză) în Teen Vogue


Extra info despre piesă

Compozitori: Harry Styles, Louis Tomlinson, alături de Julian Bunetta, Jesse Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan și MoZella

Regie: Sophie Muller (are la activ lucări pentru Beyoncé, No Doubt, Shakira, Rihanna, Pink și Lana Del Rey)Video: One Direction, Perfect

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Ce zic fanii când văd clipul la Mooz?

Ce ne zic fanii One Direction când au văzut, după săptămâni de mesaje, că "Perfect" se difuzează la Mooz! <3

Posted by Mooz on Friday, October 30, 2015


Articolul anteriorMoozRo: Nicole Cherry feat. Mohombi, „Vive la vida” (foto, info, video)
Articolul următorMoozDance: Nero, „Two Minds” (info, video, foto)