Luna aceasta ascultăm, seară de seară, colaborarea Dj Rynno & Sylvia & UDDI, la MoozRo.


Comunicat

Invatam sa petrecem „Seara de seara” alaturi de Dj Rynno & Sylvia si Uddi!

Colaborarea dintre Dj Rynno & Sylvia si Uddi s-a materializat prin lansarea videoclipului „Seara de seara”. Productia piesei le apartine lui Phelipe, Cortes si Marius Dobre, iar ideea featuring-ului cu Uddi a venit foarte firesc, el completand perfect ritmurile de vara lenesa si torida cu aroma sa jamaicana. Trompetele va vor purta cu gandul la mare si rasarituri cu zambetul pe buze si prietenii aproape in timp ce accentele reggae va vor face o pofta nebuna de cocktail-uri reci cu iz de rom.

Videoclipul in regia lui Bogdan Paun si avandu-l ca DOP pe Alexandru Muresan s-a filmat ca o adevarata aventura demna de Bonnie si Clyde contemporani. Intreaga echipa s-a intrecut prin oras, tragand cadre in care Sylvia si prietenele ei viziteaza Europa si America…fara a parasi Bucurestiul. Artista ii joaca astfel o festa prietenului ei, amuzandu-se intr-o serie de selfie-uri care o surprind in Grecia, la Vama Veche, in New York sau in Egipt.

V-am facut curiosi?

Artwork

Artwork Dj Rynno & Sylvia si Uddi, „Seara de seara”
Artwork Dj Rynno & Sylvia si Uddi, „Seară de seară”

Vezi video: Dj Rynno & Sylvia feat. UDDI, Seară de seară

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorVideo: Fences Feat. Macklemore & Ryan Lewis, „Arrows”
Articolul următorVideo: Ariana Grande Feat. Zedd, „Break Free”. Și informații despre următorul album.