Să privim debutul lui Dima Trofim, cu „Cerșesc Iubire”. Se vede la MoozRo, se citește și admiră și pe mooz.tv, de acum.Dima Trofim lanseaza primul sau videoclip, “Cersesc iubire” (special guest: Iulia Vantur)

Banner web: Dima Trofim, „Cerșesc Iubire”
Dima Trofim, „Cerșesc Iubire”Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.

La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima.  Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.


Dima Trofim, „Cerșesc Iubire”Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si  seducandu-l  pe interpret.

Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni  s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii… atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea. De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie si abia astept sa ma vad in postura de barbat sedus”, a explicat Dima.


Am acceptat invitatia de a aparea in videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alaturi de Dima, pentru ca mi-au placut piesa, scenariul si echipa cu care am lucrat. In plus, Dima este extrem de talentat, aveam toata increderea ca va iesi un proiect de calitate. A fost o experienta foarte frumoasa si abia astept sa-l vedeti pe Dima cersind iubire de la mine”, a spus Iulia Vantur.

Dima Trofim, „Cerșesc Iubire”Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru. Intregul proiect a fost sustinut de unul din cele mai cunoscute marci de vinuri, Purcari, care au oferit pentru filmare una din cele mai scumpe sticle de colectia sa de vinuri.


Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.

Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie. A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu.

 

Extra info

Compozitori: Radu Sirbu & Sianna
Regia: Mariana Marinescu si Ana Sirbu

Galerie foto

Vezi video: Dima Trofim, Cerșesc Iubire

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.

Articolul anteriorBeyoncé, „7/11”
Articolul următorMoozHits/HD: George Ezra, „Listen to the Man”