Băieții de la Diesel au un nou clip în playlist la MoozRo. E vorba de „Cer”; e vorba, deci, să aflați noutăți despre piesă.


Diesel lanseaza un nou videoclip inedit, “Cer”

Diesel revine cu un nou videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, compus de echipa HaHaHa Production si lansat impreuna cu MediaPro Music.

Mesajul piesei este unul simplu si optimist: “Intr-o lume ideala ne-am dori sa avem tot ceea ce este descris in melodie, insa, cum nu traim intr-o astfel de lume, ne multumim doar cu soarele pe cer, asa cum spune refrenul”, a spus Sorin Danescu, solistul trupei.

Consecventi in unicitate, dupa lansarea clipului precedent la metroul bucurestean, in februarie, membrii trupei (Sorin Danescu, Alex Lambrino, Alexandru Georgescu si Doru Diaconu), impreuna cu regizorul Florin Botea, au realizat de aceasta data un concept video nemaintalnit, filmarile cu membrii trupei realizandu-se cu capul in jos.

Esentiala a fost echipa de alpinisti prezenta pe intreg parcursul filmarilor, atenta la fiecare miscare a protagonistilor. Tobosarul Doru Diaconu a beneficiat de o atentie speciala, pentru el dedicandu-se doua sisteme de scripeti, unul pentru setul de tobe si altul pentru el insusi.

Filmarile au durat doua zile si au avut loc la Midia – Navodari, Mihail Kogalniceanu, Ograda si Bucuresti. Povestea videoclipului urmareste visul suprarealist al personajului principal, care, odata lovit accidental de catre un instrument al membrilor trupei, intra intr-o relatie speciala cu formatia si cu o frumoasa fata pe care o reintalneste, odata trezit din vis.

’Cer’ este videoclipul cu numarul 23 din cariera mea, dar il pot numi cu siguranta cel mai greu de filmat. Daca pana acum eram foarte mandru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu”, a mai spus Sorin Danescu.

Galerie foto

Vezi video: Diesel, Cer

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de MediaPro Music.