Delia ajunge la MoozRo săptămâna următoare cu „Inimi desenate”.
Hai să ne documentăm în avans!


Later edit: la cererea publicului, clipul se vede la MoozRo, MoozHits și MoozHD!

Video: Delia, Inimi desenate

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Comunicat Cat Music: DeliaInimi desenate new single & video

Declaram cu mandrie, pe proprie raspundere, ca Delia este artistul ultimilor ani.
Cu peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului.
Delia lanseaza noul ei single „Inimi desenate” impreuna cu un video regizat de Ceva De Vis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri, lansate in ultimii 2 ani.

In clip o regasim pe Delia intr-un dans sensibil alaturi de talentatul Bogdan Boanta, cel care a facut si coregrafia piesei.
Delia este unul dintre putinii artisti din Romania care si-a format o echipa puternica alaturi de care lucreaza in toate proiectele ei, astfel ca si de aceasta data Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzational, Andra Moga a fost stilistul clipului, alaturi de asistenta ei Ema Banita, iar de par s-a ocupat Livia Berceanu.

Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”.
Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta.
E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere.

Delia.

Extra info

Piesa este compusa si produsa de KAZIBO Music, muzica si versurile sunt scrise de Ovidiu Baciu si Alex Pelin, iar mix-masterul ii apartine lui Deaconu Dan Andrei.

Artwork

Artwork: Delia, „Inimi Desenate”
Artwork: Delia, „Inimi Desenate”

Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.