De săptămâna trecută la MoozRo vedem și „Papi Chulo”, rezultatul colaborării dintre DDY Nunes și Jessica D. Aici, acum, puteți să citiți câteva info despre melodie.


Comunicatul de lansare: „Irezistibil! Cel mai hot single al verii!”

 

„Papi Chulo”, cea mai “fierbinte” colaborare a verii s-a lansat, avandu-i protagonisti pe MC-ul de origine portugheza DDY Nunes si pe frumoasa Jessica D.

Dupa ce a ajuns sa fie omniprezent pe ecranele televiziunilor muzicale si pe frecventele posturilor de radio cu piesa “Kamelia”, alaturi de Akcent si Lidia Buble, DDY Nunes revine cu un nou single produs impreuna cu Boier Bibescu si Stella ce rezoneaza perfect cu petrecerile cu iz senzual si picant care de-abia incep.

Videoclipul a fost filmat in insula Thassos din Grecia si prezinta drumul lui DDY spre obiectul pasiunii sale. Acesta are un parcurs care ii pune la incercare capacitatile fizice, fapt ce s-a simtit si in timpul filmarilor: “A fost o cursa demna de un adevarat Fort Boyard – am alergat pe stanci, am mers cu ATV-ul prin livezi de maslini si pe plaje salbatice si am innotat in golfuri ascunse de ochii tuturor, escaladand pereti abrupti de piatra alaturi de intreaga echipa” a povestit DDY.

Jessica este mai ademenitoare ca niciodata, iar aceasta aventura a reusit sa-i incinga simturile: “Am facut baie in ape de vis, am vazut plaje de marmura si privelisti salbatice incredibile. Faptul ca pot munci in asemenea conditii si in compania unor barbati ca DDY este …visul oricarei femei” a spus ea zambind.

Clipul este o premiera fiind lansat online la calitate ultra HD si a fost realizat de NGM (regie: Bogdan Paun, director de imagine: Alexandru Muresan) echipa responsabila si de videoclipuri ale altor artisti de top dintre care putem aminti Raluka, Akcent, Maxim sau Radio Killer.

Artwork foto

DDY Nunes feat. Jessica D, „Papi Chulo”

Vezi video: DDY Nunes feat. Jessica D, Papi Chulo


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.
Articolul anteriorVideo: Narcotic Sound and Christian D, „Unidos pela Musica”. La MoozRo!
Articolul următorVideo: ANLORA feat. DJ Project, „Hard on You”. La MoozHits & MoozHD