David Guetta depășește milioane de urmăritori și miliarde (da, miliarde) de ascultări pe serviciul de streaming online Spotify.
Iată detaliile.

23.06.2015 David Guetta stabileste noi recorduri si depaseste 2 miliarde de ascultari pe Spotify

Cel mai urmarit artist de pe Spotify cu mai bine de 6.8 milioane de followers, David Guetta a devenit cel de-al treilea artist din istorie care sa depaseasca cifra de 2 miliarde de ascultari pe popularul serviciu de streaming.

Vreau sa va multumesc mult pentru ca m-ati ajutat sa ajung la acest numar incredibil: 2 miliarde de stream-uri pe Spotify! Wow, de necrezut!

David Guetta

Guetta, care ii urmeaza lui Eminem si Ed Sheeran, a reusit sa paveze calea muzicii dance devenind o parte a culturii muzicale contempoane din intreaga lume.
Cel mai recent album “Listen” lansat in luna noiembrie ocupa pozitii inalte in topuri, iar cel mai recent single “Hey Mama”, feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha si Afrojack a adunat deja 95 de mlioane de stream-uri si se afla in acest moment pe locul 6 in topul global intocmit de Spotify.

Este incredibil sa il vedem pe David adaugandu-si numele in acest club select al celor care au depasit peste 2 milioane de stream-uri.
Este primul DJ care a atins acest prag ceea ce reprezinta o realizare de seama.
Privind la modul in care muzica dance explodeaza in acest moment ca gen muzical, nu pot decat sa sper ca va fi urmat in curand si de catre altii.
Multe multumiri merg catre Spotify si catre David care continua sa faca o muzica incredibila de care oamenii se indragostesc instant.

a declarat Bart Cools, EVP Global Marketing si A&R Dance Music, Warner Music Group.

 

Will Hope, directorul Spotify, care se ocupa de relatiile cu casele de discuri, a comentat

David Guetta este in mod evident unul dintre cei mai populari artisti de pe Spotify la nivel global, asa ca cele 2 miliarde de ascultari nu mira pe nimeni.
Dar este important de notat faptul ca a reusit sa ajunga aici datorita comunitatii sale de fani de peste 15 milioane de followers care ii asculta muzica in fiecare luna si care l-au sprijinit in obtinerea acestei performante.Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorCâștigă o piesă în valoare de 2000 EURO de la Alb Negru
Articolul următorUn sărut din Rusia la MoozDance, Hits și HD: Serebro, „Kiss”