Cum sărbătorești cu stil victoriile? Cu șampanie bună, cu David Guetta, Sia și Fetty Wap.
Cam acesta este mesajul cu care rămânem după „Bang My Head”, cel mai recent clip al maestrului francez de ceremonii muzicale.

Clipul se vede la MoozHits și MoozHD.

Știți, nu?, că te poți bucura cu adevărat de șampanie doar dacă o consumi în mod responsabil. La fel și pentru tot ce înseamnă, în general, băuturi alcoolice.

Video: David Guetta feat. Sia & Fetty Wap, Bang My Head

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


03.11.2015 MAISON MUMM & DAVID GUETTA lansează un clip curajos și avangardist, „Bang My Head”


Maison Mumm a făcut public al doilea clip realizat cu superstarul David Guetta, „Bang My Head”, în timpul unui concert în Melbourne care a coincis cu Melbourne Cup Carnival, cunoscuta cursă hipică.


Parteneriatul propune o viziune futuristă a unei curse hipice urbane, plină de provocări.Spectaculoasa producție video continuă colaborarea de succes dintre producătorul de șampanie Mumm și David Guetta, colaborare care ne-a adus anterior producția „Dangerous”, clip care a strâns deja 127 de milioane de vizualizări pe youtube.


Noul clip, care se folosește de melodia „Bang My Head” (având ca invitați pe Sia și Fetty Wap), ni-i prezintă pe Guetta și o femeie care concurează într-o cursă hipică urbană plină de adrenalină.
Victoria îi aparține DJ-ului, iar acesta sărbătorește cu, desigur, multe sticle de șampanie. Nu orice șampanie. Ci Mumm Cordon Rouge.


Lansarea clipului a avut loc cu ocazia cursei de la Melbourne din 3 noiembrie, una din cursele hipice cu handicap celebre în lume.
La Hisense Arena, fanii australieni au putut să se bucure de premiera mondială a clipului și să participe la singurul concert australian al lui David Guetta din acest an.


David Guetta despre colaborare:

Maison Mumm este un brand care nu stă închistat în tradiții, care face lucrurile altfel decât alții și care mă pune în fața unor experiențe neașteptate în clipurile mele.
Așa că nu am stat pe gânduri dacă să colaborez cu ei din nou.


Galerie foto de la petrecerea de lansare

Photos Credits: SDP MEDIAInformațiile ne-au fost furnizate de Maison Mumm, sponsorul clipului.

Articolul anteriorMoozDance: EDX, „Breathin’”
Articolul următorF.Charm și Flavius, la bine și la rău și la MoozRo