La MoozDance a revenit David Guetta. Fierbinte, cum îl știm, ne face să ne mișcăm cu cel mai nou clip al său (colaborare cu Sam Martin): „Lovers On The Sun”.


David Guetta a lansat un nou videoclip

Piesa Lovers on the Sun, care domină topurile din străinătate și răsună la posturile de radio din România, se bucură acum și de un videoclip pe măsură ce poate fi urmărit aici.

Lansat încă de de la sfârșitul lunii iunie, Lovers on the Sun a devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite hituri ale acestei veri. Succesul nu a fost o surpriză ținând cont de numele importante care și-au pus amprenta asupra piesei: Avicii, Giorgio Tuinfort și Fred Rister.

Videoclipul  spune povestea unui cuplu care luptă pentru a scăpa de sub teroarea unei bande de răufăcători.  Totul se desfășoară pe fundalul unui peisaj arid și sterp, tipic vestului salbatic,  videoclipul chiar făcând referință la un film clasic al cinematografiei western, “The Good, The Bad and the Ugly”.

În rolul ticălosului de serviciu îl regăsim pe marele actor american Ray Liota, faimos pentru rolurile din “Goodfellas” sau “No Escape” care oferă un plus de greutate mesajului transmis prin vocea inconfundabilă  a lui Sam Martin.

David Guetta are parte, așadar, de o vară memorabilă, înregistrând succese după succese și dovedind că muzica sa continuă să evolueze pornind de la albumele “One Love” și “Nothing But the Beat”, nominalizate la premiile Grammy. În perioada următoare, artistul va încinge scenele din S.U.A. și vestul Europei pentru o serie de concerte îndelung așteptate de public.

Artwork

David Guetta ft. Sam Martin, „Lovers on the Sun”
Artwork David Guetta ft. Sam Martin, „Lovers on the Sun”

Vezi video: David Guetta Feat. Sam Martin, Lovers On The Sun

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozRo: Kio Feat. What’s Up, „Miroase a vară” (video, foto, info)
Articolul următorMoozRo: John Diamond, „Iubirea-i o vară”