Aducem o piesă nouă, specială, la MoozRo: Turui, de la Cuantune. Și, în pregătire, avem infomații despre melodie și trupă.

Cuantune
Cuantune

 

Comunicat: Cuantune lanseaza “Turui” (single/videoclip NOU)

Cuantune
Cuantune

Intr-o relatie, indiferent cat de bine merge totul, ai nevoie de spatiu. Dar atunci cand limitele fizice incep sa te stanjeneasca, singurul loc in care poti evada este propria imaginatie. In acel moment devii cel mai inspirat scenarist, in stare sa faca pe oricine de la Hollywood sa inroseasca. Cuantune v-a pregatit un nou clip, o noua viziune, un nou joc in doi, acompaniat de armonia si beat-ul unei piese de vibe-uri bune. Da un play si descopera cel mai nou mod de a te simti bine instant.

 

Videoclipul este realizat de SeeTrue Arts in regia lui Mario F., DOP: Cucubau, Scenariu: Mario F. si Elizabeth. Filmarile au avut loc in Bucuresti la R’Urban by PoemBoem, un apartament de lux inchiriat in regim hotelier, vestimentatia Elisabetei fiind oferita de Handmademylove. Make-up – M.A.C. Cosmetics. Hair-cut (Mario) – Special for men.

 

Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (bas electric/ contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Cristi Dumitrascu (chitara electrica).

 

Cuantune
Cuantune

Videoclipul piesei “Turui”, cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte, dar si alte aparitii ale membrilor CUANTUNE, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

cuantune.ro

facebook.com/cuantune

youtube.com/cuantune

reverbnation.com/cuantune

 

 


 

Video: Cuantune, Turui


[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]


Cum vă anunțam încă de la începutul articolului, piesa va putea fi văzută, în curând, la MoozRo.

 

Articolul anteriorVideo: Bibanu MixXL feat. Doddy, „Puțin Noroc”. La MoozRo.
Articolul următorVideo: Mike Angelo, „Mă bate inima”