Ne bucurăm de o atmosferă un pic cam high când ne uităm la explozia de culoare din clipul psihedelic „Au Gust Zilele”, producția de vis semnată Criss Blaziny și Alexandra Stan.

Vedeți clipul la MoozRo, citiți aici informațiile necesare.

Video: Criss Blaziny feat. Alexandra Stan, Au Gust Zilele

10 Aug 2016 Criss Blaziny si Alexandra Stan lanseaza single-ul si videoclipul „Au gust zilele”


Constanta, muzica si dragostea pentru mare sunt numitorul comun pentru Criss Blaziny si Alexandra Stan, care si-au unit talentele si astazi lanseaza noul lor single „Au gust zilele”, o piesa de vara, numai buna de ascultat pe plajele Marii Negre, dar si pentru momentele nostalgice, cand iti e dor de persoana iubita.Regizat de Criss Blaziny si filmat in orasul lor natal, videoclipul ne introduce intr-o poveste tropicala, in care totul prinde si mai multa culoare cand se imparte la doi.
Flirtul dintre cei doi artisti este sustinut de versurile jucause si cadrele vibrante din clip.
Piesa „Au gust zilele” face parte de pe albumul “Poetu Marii” la care Criss Blaziny lucreaza in prezent, iar de partea muzicala a acesteia s-au ocupat Shift, Criss Blaziny, Paul Iorga si Alexandra Stan, in studioul Midiots Production.


Mai mult, Alexandra Stan pare sa fie din ce in ce mai aproape de publicul romanesc, asta dupa ce piesele ei „I did it, Mama” si „Ecoute”, de pe albumul „Alesta”, sunt prezente in topurile muzicale de la radiouri si tv, iar acum ne ofera o noua piesa in limba romana.


De cealalta parte, Criss Blaziny isi tine aproape publicul devorator de online, care abia asteapta ca artistul sa mai lanseze o „bucata” rupta din realitatea lui.


Artwork

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan, „Au gust zilele” (artwork)
Criss Blaziny feat. Alexandra Stan, „Au gust zilele” (artwork)

info sintetice


Muzica & versuri: Shift, Criss Blaziny, Paul Iorga, Alexandra Stan
Publicat de: Roton Music Publishing


Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.


Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.


Articolul anteriorBob Sinclar, „Someone Who Needs Me” (MoozDance)
Articolul următorAlice Cooper For President. :-) Pentru că de ce nu?