Are deja o săptămână de difuzare la MoozRo și ne-ați transmis că vă place: „Bună dimineața”, CRBL Feat. Denise.


CRBL si Denise ne spun „Buna dimineata”

Buna dimineata! Se anunta o zi plina cu soare si multa cafea. O noua zi din viata noastra incepe, astazi, cu videoclipul si single-ul “Buna dimineata”, o super colaborare intre CRBL si Denise, artistul fiind cel care a descoperit vocea lui Denise si a promis ca va face o colaborare cu ea.

Compune rime bine legate si de aceasta data. Versurile piesei “Buna dimineata” sunt scrise de catre CRBL, iar pentru linia melodica artistul colaboreaza cu echipa HaHaHa Production.

Sunt foarte mandru de aceasta piesa, pentru ca este prima piesa compusa de mine si sunt foarte bucuros ca am ales-o pe Denise ca partenera. Am promis ca voi face o piesa cu ea si acesta este rezultatul. Ar trebui sa fie piesa cu care iti incepi dimineata!”, declara CRBL.

Videoclipul este semnat de Black Film si regizat de catre CRBL si Taz Dongo, iar personajele principale sunt chiar CRBL si Denise, aflata la prima sa experienta muzicala.

Intr-o dimineata frumoasa, la radio, CRBL fiind invitat in emisiune, m-a auzit si s-a gandit ca sunt vocea potrivita pentru urmatorul lui single. Asa a luat nastere <Buna dimineata>, iar visul meu a devenit realitate„, povesteste Denise.

Odata cu primele raze ale soarelui, CRBL si Denise pornesc in cautarea celei mai reusite zile si niciunul dintre ei nu uita ca o zi buna incepe neaparat cu o ceasca de cafea. Calatoria in care CRBL aduna zambete prin Bucuresti se realizeaza cu ajutorul unui mijloc de transport minune, numit Airwheel.

Cand am vazut aceasta inventie, acest mijloc de transport inedit, am zis ca trebuie sa-mi iau si eu. Este incredibil de util… si nu costa foarte mult. Am vrut sa fie un mijloc de transport in antiteza cu tinuta vestimentara si cu barba mea”, adauga CRBL.

Daca pentru carismatica Denise, single-ul “Buna dimineata” este prima sa aparitie pe scena muzicala romaneasca, CRBL are un background muzical solid, din care amintim cea mai recenta colaborare, “Usor usor”, cu Adda si raku si lansarea primului album “Ce-avem noi aici?”, pentru vanzarile caruia a primit discul de aur, din partea Cat Music.

Coverart

CRBL Feat. Denise, „Buna dimineata”
CRBL Feat. Denise, „Buna dimineata”

Vezi video: CRBL feat. Denise, Bună dimineața

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Cat Music.

Articolul anteriorMoozRo: John Diamond, „Iubirea-i o vară”
Articolul următorMoozDance: Nieggman, „Escape” (video, foto & info)