Corina și Dorian Popa ne invită la o noapte fierbinte, cu mult latex și versuri provocatoare: „Nimeni altcineva” e în difuzare la MoozRo, MoozHits și MoozHD. Doar vine iarna, ce să facem și noi nopțile? 😉


citește mai departe să afli despre melodie, să vezi poze și să vezi și clipul

Corina Bud este in latex si in aer in videoclipul “Nimeni altcineva” alaturi de Dorian Popa

Trupuri sculptate, multa piele, iubire in pozitii incitante si invitatie la o noapte fierbinte.

Corina Bud este indragostita, fierbinte si mai mult in aer decat pe pamant in noul ei videoclip, al saptisprezecelea din cariera ei, pentru piesa “Nimeni altcineva”, un featuring cu Dorian Popa, pe care il puteti viziona mai jos. Mai sexy si parca mai flexibila ca niciodata, Corina spune o poveste pasionala in miscari de yoga acrobatic si uimeste cu pozitiile geometrice in care il “iubeste” pe atragatorul Dorian Popa. Dupa luni de zile de antrenamente la sala, la programe intensive de yoga, Corina uimeste cu miscari picturale care sfideaza gravitatia, iar corpul sau acoperit de un costum intreg de latex incinge imaginatia tuturor barbatilor. “Nimeni altcineva nu imi topeste inima ca pe o acadea”, spune Corina catre Dorian Popa, tanarul cu trupul parca sculptat si desprins din filmele cu eroi romani care o tine pe brate si o invarte ca pe un fulg.

Piesa “Nimeni altcineva” este un feat al artistei cu Dorian Popa, compus de John Puzzle, un tandem care combina in noua poveste vizuala by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiti si spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase. Videoclipul al carui scenariu a fost conceput de Antz a fost filmat in doua zile, in doua locatii, intr-un spa de lux la Stejarii Country Club si intr-un studio amenajat pentru miscari largi de yoga. “Rezultatul este incredibil, o premiera in Romania. Este un concept inedit in care pasiunea, sex-appeal-ul si acrobatiile creeaza o poveste de dragoste hot, obraznica, de neoprit”, spune Corina Bud.

“Mami, hai sa facem nani, sa ducem un razboi in pat ca dacii si romanii”, isi invita Dorian Popa iubita la o noapte de amor. “Este un clip hot. Miscarile de acro-yoga sunt extrem de solicitante, insa si foarte sexy. E greu sa-i rezisti Corinei, mi-a placut jocul iubirii cu ea, ne-am simtit bine impreuna si sunt sigur ca exemplul pasiunii din clip il vor lua toti indragostitii care ne vor privi”, a declarat Dorian Popa care e sigur ca in acest final de an toata lumea va iubi piesa “Nimeni altcineva”.

Extra info

Muzica & Text Radu Ionut
Regizor / Scenarist: Marin Dinescu
DOP: Alexandru Dorobantu
Video: Zebra Color
Editor: Roton Music Publishing/Bit Log Records

Foto

(Foto: Marta Popescu)


Vezi video: Corina Feat. Dorian Popa, Nimeni altcineva

[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul, click aici și se rezolvă.]Informațiile ne-au fost furnizate de Roton Music.

Articolul anteriorMoozRo: Doddy Feat. Adeline, „Îți va fi dor”
Articolul următorMoozDance: Chapeau Claque & Pretty Pink, „Schöner Moment”