Nu trebuie să fie 14 februarie azi. Valentine’s Day poate fi oricând, mai ales dacă vine cu „Valentine”, de la The Code, piesă pe care o vedeți la MoozRo și MoozDance (cum v-am anunțat zilele trecute).

Video: The Code, Valentine

02.05.2017 The Code lansează single-ul “Valentine” cu videoclip oficial

După single-ul “Spaceship”, lansat anul trecut în colaborare cu Jackie Vegas, The Code revine cu un nou single, “Valentine”. Odată cu piesa, a fost lansat și videoclipul oficial.


“Valentine” a fost compusă de Vanotek, The Code și Alexandra Tirtirau (versuri) și produsă de Smash Production, iar vocea este a Cristinei Stroe. Videoclipul a fost filmat și regizat de SAN.


Cred că piesa Valentine are un sound fresh. Sunt foarte încântat să v-o prezint și sper să vă placă la fel de mult ca și mie.

– a spus The Code.


The Code este Ionuț Catana, un tânăr originar din Focșani.

Acesta a devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecția Națonală Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek și Georgian cu piesa “I’m Coming Home”, datorită votului publicului.

MoozRo: Vanotek feat. The Code & Georgian, „I’m Coming Home”

Piesa “Spaceship” a fost lansată în colaborare cu Jackie Vegas și compusă de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionuț Catană (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

La Mooz: The Code feat. Jackie Vegas, „Spaceship”


Info sintetice:

Music: Vanotek, The Code
Lyrics: Alexandra Tirtirau
Produced by Smash Production
Vocals by Cristina Stroe
Video by SAN
(C) & (P) 2017 Global Records

Artwork

The Code - Valentine (artwork)
The Code – Valentine (artwork)

Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.

Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.