La Mooz: The Code feat. Jackie Vegas, „Spaceship”

Peste tot, dar peste tot dăm melodia asta!!!

Ce ne mai place să ne uităm la explozia de bună dispoziție din „Spaceship”, colaborarea lui The Code cu Jackie Vegas.

Clipul se vede la MoozRo, MoozHits, MoozHD și MoozDance.

06 iunie 2016 The Code lanseaza piesa “Spaceship” in colaborare cu Jackie Vegas.

Piesa a fost compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

Videoclipul piesei “Spaceship” a fost regizat si filmat de Michael Mircea, cel care a facut si videoclipurile “I’m Coming Home”, “My Heart is Gone” sau “Diggy Down” – INNA si prezinta povestea de dragoste cu aventuri si peripetii a unor indragostiti.


The Code

The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi.
A devenit cunoscut publicului din Romania odata cu participarea la Selectia Nationala Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek si Georgian si piesa “I’m Coming Home”, datorita votului publicului.


Jackie Vegas

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul si compozitorul principal din trupa Harlequin Jack, solistul formatiei Tourette Roulette cat si basist/chitarist in trupele We Singing Colors si Crowd Control.
Activeaza pe scena muzicii underground din Romania incepand din 2007 pana in prezent, timp in care a sustinut peste 250 de concerte alaturi de trupele in care activeaza dar si solo, in marea majoritate a Romaniei cat si in strainatate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova).
De-a lungul timpului a colaborat pe scena si in studio cu diversi artisti din scena locala (Nopame, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizzares, Jurjak, Stema, Charlie Boy And The Rabbit King).


Colaborarea dintre mine si The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care ma stiam din alte proiecte de studio.
Mi-a fost prezentata piesa si a fost un fel de dragoste la prima vedere.
Piesa mi-a transmis un „feeling” de vara si de evadare alaturi de persoana draga.
Faptul de a fi impreuna impotriva lumii, cu un rucsac in spate, calatorind peste tot fara griji.
De aici am venit si cu ideea de „Spaceship”, care invoaca lipsa granitelor pamantesti.
Asa e cateodata cu iubirea asta, te duce pana la stele.

Jackie Vegas

Piesa “Spaceship” este lansata la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss, Yanka, Mira, Ivana, Lori, Vanotek.
Artwork

The Code feat. Jackie Vegas – Spaceship

Posted by The CODE on Tuesday, May 31, 2016[Dacă citiți de pe un dispozitiv mobil și nu puteți vedea clipul de mai sus, click aici și se rezolvă.] 

Informațiile ne-au fost furnizate de Global Records.